Pronaći onaj pravi model traperica koji nam savršeno pristaje, ponekad može biti doista zahtjevan zadatak, a ove jeseni je u fokusu ravan model koji svima dobro stoji!

Traperice su apsolutni must have svakog ormara, a bez obzira na to koji stil vam više odgovara - one su odjevni komad koji kombiniramo na bezbroj načina i iznova otkriva neke nove zanimljive krojeve i modele.

Camila Coehlo
Instagram 

Ipak, pronaći onaj pravi model koji nam zaista odgovara, ponekad može biti izazovan zadatak, ali srećom - iz sezone u sezonu, ponuda je sve raznovrsnija, stoga vjerujemo da ćete s lakoćom obaviti ovogodišnji jesenski šoping.

Nama najdraži model ove sezone, a i brojnim influencericama koje su ga već isprobale, su traperice ravnog kroja i visokog struka koje izdužuju figuru i čine vas vitkijima. One se trenutno mogu pronaći u bezbroj varijanti u većini jesenskih kolekcija najpoznatijih high-street brendova.

Zorannah
Instagram 

Ovaj prilično basic model jednako se dobro može iskombinirati u dnevnim i večernjim prilikama, a možete ga uskladiti i s tenisicama, ali i cipelama na petu za elegantniju varijantu.

Najbolje modele iz najnovijih kolekcija omiljenih high-street brendova pogledajte u našoj fotogaleriji!

Bershka traperice