Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUJANSKI MODNI ŠUŠUR NA ULICAMA METROPOLE: Borna Kotromanić osvaja golom kožom i savršeno isklesanom figurom

Rujanski društveni šušur je u punom zamahu, a zahvaljujući visokim temperaturama ulice su prepune. Ove rane jeseni izdvojili smo najupečatljivije odjevne kombinacije s ulica hrvatske metropole koje su privukle našu pozornost

cover-collage1(7) Izvor: Robert Gašpert

Lako je i ugodno uživati u posljednjim tjednima ljeta uz stabilno, sunčano vrijeme i pregršt mogućnosti za uživanje na otvorenom.

Kada u to unesemo i modni aspekt te povratak obavezama, jasno je da ulice grada trenutačno vrve ponajbolje odjevenih predstavnicima domaće estradne scene.

borna kotromanic Izvor: Robert Gašpert/ Story Print

Ovog smo tjedna snimili uvijek raspoloženu životnu savjetnicu Bornu Kotromanić u šetnji središtem grada u društvu njezinih psića, koja nas je osvojila golom kožom i savršeno isklesanom figurom.

livio badurina Izvor: Robert Gašpert/ Story Print

Glumac Livio Badurina žurio je obaviti dnevne zadatke, a bio je elegantan u izdanju tamnoga kolorita s naglaskom na minimalističko odijevanje.

Koreografkinja i pedagoginja Andrea Solomun ostala je vjerna svome prepoznatljivome stilu koji se sastoji od praktičnih, stylish komada, a bila je zaodjenuta u crni blejzer, idealan za one koji žele nositi kombinaciju poslovne i opuštene mode.

Andrea Solomun Izvor: Robert Gašpert/ Story Print

Povezane vijesti

Magazin

Royals