Jedva smo dočekali 2022. godinu kako bismo saznali trendove koji već sada osvajaju modnu scenu, a sve više osvaja nova generacije obuće kojoj je zajedničko jedno - udobnost.

Iako samopouzdanje dolazi iznutra, pravi modni dodaci, poput cipela, mogu puno doprinijeti.

Nakon što su dugi niz mjeseci bile zapostavljene uslijed pandemije, visoke potpetice proživljavaju renesansu.

Stilistica Mimi Cuttrell udruživši snage s brendom By Far kreirala je kolekciju cipela i torbi, a od 7. siječnja eksluzivno se nalazi u ponudi Net-A-Portreta.

Gigi Hadid i Ariana Grande su samo neke od slavnih dama koje vjeruju modnoj viziji stilistice Mimi Cuttrell, a prepoznao ju je i poznati modni magazin Vogue koji je saznao sve o ovoj limitiranoj kolekciji.

Osim što je otkrila detalje nastanka kolekcije od devet modela obuće i dvije torbice, otkrila je i svoja predviđanja trendova koji će obilježiti godinu ispred nas.

Na temu torbi kao jednog od najomiljenijeg modnog dodatka žena, Mimi vjeruje da će najveću popularnost u mjesecima pred nama doživjeti modeli minijaturnih torbi na rame, svečani modeli i, kao suprotnost spomenutima, velike torbe to jest 'tote' torbe.

Obuća s platformom, čizme u duhu ludih 70-ih, kao i klasične cipele s dodatkom visoke te stiletto potpetice smatra modelima koji će ove godine postići najveću popularnost na modnoj sceni.

Moderne visoke čizme do koljena, torbica na rame i klasična kožna jakna, prema riječima slavne stilistice, komadi su koji bi se uvijek trebali naći uvašem ormaru