Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE TIPIČNO DIJETE BOGATAŠA: Najmlađa kći Billa Gatesa fotografijom u badiću poslala je snažnu poruku

Autor Lucija Makovica

Najmlađa kći Billa Gatesa, Phoebe Gates, pozirala je u badiću i poručila kako se ne srami svog tijela.

 Phoebe Gates u badiću.jpg Izvor: Instagram

Najmlađa kći jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Billa Gatesa, Phoebe Gates, objavila je fotografiju na kojoj pozira u badiću i poslala snažnu poruku.

'Ne sramim se svog tijela niti se stidim reći da se maknete od njega sa svojim zabranama. Svaka osoba zaslužuje pristup skrbi vezanoj uz seksualno i reproduktivno zdravlje. Trenutno je Vrhovni sud spreman ukinuti ustavno pravo na pobačaj. Pridružite se meni i milijunima drugih žena u našoj borbi za ovo osnovno ljudsko pravo', napisala je.

Inače, Phoebe Gates pojavila se s ocem na svečanosti 'TIME 100 Gala', a zajedno su pozirali na crvenom tepihu. 

 Bill Gates i Phoebe Gates na crvenom tepihu Izvor: Profimedia

Bill i Phoebe Gates pojavili su se u velikom stilu, a dok je slavni milijarder odabrao klasični smoking i bijelu košulju, 19-godišnja ljepotica odlučila se za provokativnu, pastelno ružičastu metalik Fendi haljinu. Cijeli look upotpunila je 'prozirnim' sandalama i dijamantnim nakitom.

Bill je u nekoliko navrata isticao kako je ponosan na svu svoju djecu.

'Moja djeca su jako ponosna na činjenicu da od našeg bogatstva neće naslijediti gotovo ništa. Moja djeca će se školovati i morat će graditi vlastitu karijeru i životni put. Toliki novac uništio bi im živote', rekao je osnivač Microsofta.

Odavno je poznato da su se njegova djeca u odrastanju morala pridržavati bizarnih pravila, počinjući od ustajanja u određeno vrijeme, kao i navodni odlazak na spavanje u 9 sati navečer, čak i kad su već bili tinejdžeri. Dvije sestre i njihov brat Rory morali su se pridržavati strogih pravila roditelja pa im primjerice nije bilo dozvoljeno da do 14. godine koriste mobitel.

Također, on i njegova bivša supruga imali su sve šifre njihovih računa i pratili sve što stavljaju na internet. Podrazumijevalo se da moraju biti 'odlični', te im je omogućeno najbolje obrazovanje, a u djetinjstvu su više prakticirali Montessori metode.

Djeca obitelji Gates odrasla su u kući koja ima sobu s trampolinom, umjetnu plažu s prirodnim karipskim pijeskom, umjetni potok s pravom ribom i privatni zatvoreni bazen. Ali život u vili ispunjenoj svim ovim sadržajima ne znači nužno da su ta djeca bila razmažena.

Može se reći da je Phoebe imala presudnu ulogu u razvodu svojih roditelja. Iako je Melinda razvod htjela mnogo prije, bivši bračni par je pričekao da im sva djeca narastu da se mogu u miru razvesti.

Povezane vijesti

'Nakon dugog razmišljanja i rada na našoj vezi, donijeli smo odluku o razvodu braka. U proteklih 27 godina odgojili smo troje nevjerojatne djece i postavili temelje koji ljudima širom svijeta omogućavaju da vode produktivan i zdrav život. Nastavit ćemo  raditi zajedno u zakladi, ali više ne možemo rasti zajedno kao par. Tražimo poštivanje naše privatnosti dok pokušavamo krenuti dalje u ovom novom životu', stoji u zajedničkoj poruci Billa i Melinde iz 2021. na Twitteru.

Bill je prvotno od svog ogromnog bogatstva od 130 milijardi dolara u nasljedstvo za svako od svoje troje djece odredio neznatnu svotu od 10 milijuna dolara.

No, odavno je poznato da su se Bill i Melinda 'zavjetovali' da će svoje milijarde dati u humanitarne svrhe i za razna istraživanja, dok će njihova djeca naslijediti jedva 1 posto ukupnog bogatstva.

 Melinda i Bill Gates imaju troje djece Izvor: Profimedia

U intervjuu je izjavio: 'Djeci nije korisno imati golemo bogatstvo. Oduzima im sve što su mogli učiniti u stvaranju vlastitog puta.'

Što će biti s golemim bogatstvom i koliko će djeca na kraju naslijediti, saznat ćemo u nekom budućem razdoblju, a mediji nedvojbeno prenose da Melinda želi povećati nasljedstvo djece.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Gates.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image