Nakon godišnjeg odmora slijedi povratak u ured, što zahtijeva specifičan dress code. Tu na scenu stupaju prsluci koji omogućuju slaganje sjajnog outfita u tren oka, bez obzira bilo rano jutro.

Prsluci, kao tradicionalni dio trodijelnog kompleta odijela, posebno su nošeni ove sezone i kombiniraju se uz vrlo opuštene, ali i elegantne hlače visokog struka i širokih nogavica.

Street style već su preplavili prsluci koji su se istaknuli kao odjevni predmet koji ove jeseni moramo imati u ormaru.

Kao samostalni odjevni predmet, prsluk se nosi kao top i kao takav pokazao se kao savršen završetak ljeta te je odlična baza za brojne elegantne kombinacije.

Top bez rukava nudi svu praktičnost majice sa svim glamurom jesenske garderobe. Kako se tople temperature nastavljaju iu rujnu, velika je vjerojatnost da ćemo prsluk sve češće viđati u street style kombinacijama.

Ovaj hit novi trend dolazi u mnogo varijanti, a mogućnosti kombiniranja su brojne. Prsluk u kombinaciji s odgovarajućim hlačama elegantan je i lako se kombinira za savršeni look za povratak na posao. 

Nema sumnje da su prsluci jedan od najpoželjnijih modnih komada ove jeseni koji će biti temelj brojnih sjajnih modnih kombinacija koje se nose od jutra do večeri.

U našoj galeriji pogledajte koje modele prsluka iz Zarine ponude smo izdvojili za vas.

zara Prsluci