Neke od najvećih holivudskih zvijezda prošetale su crvenim tepihom 74. dodjele prestižne nagrade Emmy koja je održana u Microsoft Theateru u Losu Angelesu u nedjelju navečer.

Riječ je o 'televizijskim Oscarima', jednoj od najvažnijih večeri u Hollywoodu, a kao uvijek, najviše pažnje bilo je na damama i njihovim toaletama.

Zendaya na dodjeli Emmyja 2022.
Profimedia 

Crvenim tepihom i ove godine su prošetali modni topovi i flopovi, kako se popularno kaže, a najviše pažnje ponovno je ukrala mlada glumica i pjevačica Zendaya koja sa svega 25 godina nosi titulu modne ikone i doslovno ne griješi.

Zvijezda serije 'Euphoria' izgledala je kao holivudska diva u crnoj, Valentino haljini i s dijamantnom ogrlicom oko vrata, a kao najbolje odjevene dame danas se navode i njene kolegice Elle Fanning, Amanda Seyfried i Lily James koja je poznata i kao preljubnica nakon što su njene prisne fotografije iz Rima s oženjenim glumcem Dominicom Westom obišle svijet.

Lily James na dodjeli Emmyja 2022.
Profimedia 

Kaley Cuoco, slavna Penny iz 'Teorije velikog praska' odmah je proglašena modnim promašajem godine zbog roze haljine koja je sprijeda bila kratka, iza duga, a da stvar bude gora, po sebi je imala i cvjetove.

Kaley Cuoco na dodjeli Emmyja 2022.
Profimedia 

Po svemu viđenom, haljina po mnogima nije niti smjela biti na ovakvom crvenom tepihu, a u jednom trenutku, glumica je elegantne sandale zamijenila bijelim tenisicama.

Profimedia Haljine s dodjele Emmyja 2022. godine