Sabor je 12. sjednicu nastavio postavljanjem zastupničkih pitanja Vladi, koje je bilo odgođeno zbog bolesti premijera.

Stylish modne kombinacije nisu rezervirane samo za špicu, već i za radno mjesto, a naše saborske zastupnice na posao redovito dolaze sređene od glave do pete.

Matija Habljak/PIXSELL Modne kombinacije u Hrvatskom Saboru

Iznimka nije bila ni ova srijeda kada se hrvatski Sabor pretvorio u malu modnu pistu, a fotografi su uspjeli uhvatiti neke od elegantnih kombinacija naših političarki.

Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta, odlučila se za poslovno odijelo u zelenoj boji koje je iskombinirala s bijelom košuljom i shopper torbom u sivoj nijansi.

Nikolina Brnjac u zelenom odijelu
Pixsell/Patrik Macek 

Iz zone komfora, izašla je i saborska zastupnica Sabina Glasovac koja se pojavila u odijelu jarke koraljne nijanse. Uz odijelo odlučila se za bež salonke i torbu odgovarajuće nijanse.

Sabina Glasovac u odijelu koraljne nijanse
Pixsell/Patrik Macek 

Ipak, najviše komentara izazvalo je izdanje političarke i bivše hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, Marijane Petir koja se za razliku od kolegica u odijelu odlučila za haljinu.

Marijana Petir u kožnom izdanju
Pixsell/Patrik Macek 

Potpuno kožno izdanje sastojalo se od crne midaxi kožne haljine, crnih salonki i torbe. Na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari je li ovo kožno izdanje previše za Sabor. Marijana je narančastom nijansom ruža za usne 'razbila' ovu crnu kombinaciju. 

U galeriji pogledajte još izdanja saborskih zastupnica s današnje sjednice.

Pixsell/Patrik Macek Modna izdanja saborskih zastupnica