Od kuhanih uskršnjih jaja pripremite toplo predjelo. Kombinacija kiselkastog umaka od rajčice, aromatičnih začina i "neutralnih" jaja je savršena!
Sastojci:
- 4 kuhana jaja
- 1 limenka nasjeckanih rajčica
- 1 glavica luka
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žlica pirea od rajčice
- sol
- papar
- bosiljak, peršin, origano
Priprema:
Na zagrijanom ulju propirjajte nasjeckani luk i češnjak. Dodajte pire od rajčice i nasjeckanu rajčicu te kuhajte dok se umak ne zgusne. Začiniti po želji. Dodajte kuhana jaja i kuhajte još nekoliko minuta dok se lijepo ne zagriju. Poslužite toplo uz kriške kruha.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.