Sastojci:
- 800 g pilećih bataka
- 400 g mozzarelle
- 400 ml vrhnja
- sol i papar po ukusu
- 1 poriluk
- mala grančica ružmarina
Priprema:
1. Batak (najbolje bez kostiju) očistiti od kostiju i ispeći na tavi. Kad je skoro kuhan, izvadite ga iz tave i na istoj masnoći popržite sitno nasjeckani poriluk i grančicu ružmarina, a zatim vratite batak u tavu. Ulijte vrhnje i ostavite da lagano kuha 10 minuta.
2. Nakon toga sve prebaciti u tepsiju, mozzarellu narezati na ploške i posložiti preko bataka, staviti sve u pećnicu i peći 15 minuta na 180 stupnjeva.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.