Sastojci: • 8 filea pilećih zabataka • 1 žlica maslinova ulja • 1 žlica limunova soka • 2 cešnja češnjaka • 2 žlicice mljevene slatke paprike • 4 ljute kobasice
Piletinu narežite na komade veličine 2 cm. U zdjelu stavite maslinovo ulje i limunov sok, zgnječeni češnjak i slatku papriku. Dobro promiješajte pa u to uronite piletinu. Posudu poklopite i ostavite u hladnjaku najmanje dva sata. Ljute kobasice dijagonalno narežite na tanke ploške pa naizmjence s komadima marinirane piletine nabodite na štapice. Jako zagrijte roštilj i lagano nauljite rešetku. Pileće ražnjiće pecite otprilike 8 minuta, okrećući ih kako bi se ispekli sa svih strana.
Foto: ThinkStock
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju