Pjevačica Tulisa Contostavlos je rođena 13. lipnja 1988. u znaku Raka. Mjesec u tom znaku ističe njezinu osjećajnu i intuitivnu prirodu, ali i preosjetljivost. Za njezin glazbeni talent zaslužna je Venera u Blizancima, koja je u ljubavi čini koketnom i zavodljivom.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Privatni poduzetnici morat će povesti više računa o vođenju poslovnih knjiga i računa. Savjeti stručnih osoba omogućit će vam da ispravite pogreške.

LJUBAV Čvrstoća i kvaliteta vaše ljubavne veze je na kušnji. Ako ste u površnom odnosu, morat ćete razlučiti što zapravo želite. Pogoršan je odnos bračnih partnera.

ZDRAVLJE Skloni ste vrtoglavicama.


Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Planeti navješćuju širenje poslovnih obzora, ističu vašu maštovitost i pojačavaju priljev svježih ideja. Zbog prirode poslovnih obaveza mogli biste češće putovati.

LJUBAV Dobit ćete broj mobitela osobe koja vam se sviđa i s nestrpljenjem iščekivati njezin poziv. Neki od vas mogli bi se susresti sa školskom ljubavi.

ZDRAVLJE Rekreirajte se.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Vrijeme provedeno na poslu ispunjavat će vas zadovoljstvom. Uživat ćete u osjećaju da nešto stvarate i radovat će vas svaki, pa i najsitniji pomak.

LJUBAV Ljubavni je život sve zanimljiviji, osjećaji su snažniji, a partner vam uzvraća jednakom mjerom. Samce će na ljetovanju privući osoba egzotičnog izgleda.

ZDRAVLJE Popuštaju stres i nervoza.


Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Vještom komunikacijom i lucidnošću postići ćete ono što želite bez osobitog napora. Uživat ćete u akciji i djelovanju te nećete biti opterećeni ishodom.

LJUBAV S partnerom će vas povezivati zajednički interesi i ulaganja u dom. Samcima se sviđa teško osvojiva osoba. Budite strpljivi, doći će vaših pet minuta.

ZDRAVLJE Boravak uz more djelovat će terapeutski na vaše zdravlje.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Napetosti će se nastaviti i nećete ih moći riješiti na brzinu. Osjećate li se frustrirano u sadašnjoj situaciji, odolite želji da se preko noći prebacite na nešto drugo.

LJUBAV Više ćete izlaziti, biti druželjubivi i rado upoznavati nove ljude. Ako ste na ljetovanju, za oko će vam zapeti privlačna osoba koju susrećete na plaži.

ZDRAVLJE Bolje ste.


Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Mogli biste napredovati, isticati se vještinama i talentima te se pokazati kao odličan suradnik i kolega. Šefovi vas više poštuju.

LJUBAV Upoznate li koga, brzo ćete se zbližiti. Slične životne sklonosti i ukusi izrodit će se u simpatije. Djevice u braku oživjet će lijepa sjećanja iz vremena kada su bile najzaljubljenije u partnera.

ZDRAVLJE Manje se živcirajte.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Oslabljena koncentracija ometat će vas u komunikaciji. Moguća su odricanja na putu do uspjeha, ali nemojte odustati jer već se naziru budući uspjesi.

LJUBAV Ljudi će vas rado prihvaćati u svoje društvo pa ćete u izlascima stjecati poznanstva. Rado ćete provoditi vrijeme s partnerom, a vaša je veza skladna unatoč trzavicama.

ZDRAVLJE Jako ste iscrpljeni.


Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bit ćete otvoreni prema novim iskustvima. Spoj vaše energičnosti i otkrivanja novog mogao bi doći do izražaja povezivanjem s ljudima iz drugih sredina. Izgledna su i vrlo ugodna poslovna putovanja.

LJUBAV Izlasci vam donose iznenađenja pa ćete otkriti da ste nekome vrlo poželjni. Moguća je veza u mjestu gdje ljetujete. Bit ćete u zanosu.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Dobre prilike za zaradu i isplativi poslovi učvrstit će vaš položaj. Pokažite koliko možete, konkretizirajte planove. Šefovi podupiru vaše originalne ideje, ali i ambicije.

LJUBAV Svi željni poznanstava neće ostati uskraćeni za uzbuđenja. Slučajan susret mogao bi dobiti sretan nastavak pa ćete uživati u zaljubljenosti.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Puno toga radit ćete na svoj način i pritom ignorirati tuđa mišljenja. Drugima ćete previše prigovarati pa se nemojte čuditi ako kolege negoduju.

LJUBAV Moguća je napeta situacija s voljenim. Zamjerat ćete mu preveliku podložnost roditeljskom utjecaju, što može biti uzrok razmirica. Samcima se netko jako sviđa.

ZDRAVLJE Skloni ste tjeskobi.


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Radit ćete mnogo, ali nemojte očajavati ako rezultati ne budu odmah vidljivi. Nadređeni dobro vide vaš trud. Moguć je premještaj.

LJUBAV Imat ćete uzbudljiv ljubavni život, a neki od vas koketirat će s osobom iz poslovnog okruženja. Ako ste u vezi ili braku, odnos će biti nadahnut romantikom i nježnošću.

ZDRAVLJE Godit će vam plivanje.


Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vrijedno ćete raditi, dobivati potporu kolega, a svježe ideje sipati kao iz rukava. Do izražaja će doći vaši umjetnički i sportski talenti.

LJUBAV Iako polako napredujete prema srcu teško osvojive osobe, dobro je da i dalje budete taktični i strpljivi, osobito ako je druga strana netom izišla iz loše veze.

ZDRAVLJE Pripazite se uboda insekata.