Glumac, pjesnik, redatelj, glazbenik... sve je to Nikša Kušelj, koji je za novi broj magazina StoryGourmet skuhao sjajan ručak za pamćenje u čak četiri slijeda. Započeo je pečenim tikvicama s pršutom i kaduljom, nastavio ribljom juhom, potom poslužio oslića na lešo u začinskom bilju s njokima pa sve zasladio smokvama kuhanim u muškatu i začinima. Za prste polizati! Sve namirnice glumac je nabavio sam - pomno je proučio što se tog jutra nudilo na tržnici Dolac i tek tada odlučio o meniju u kojem smo istinski uživali razgovarajući
o hrani.

Morski vuk u kuhinji donosi recept za riblju juhu za pamćenje
Dražen Kokorić 

Sastojci

luk
maslinovo ulje
sol, papar
svježe začinsko bilje - ružmarin, bosiljak, timijan
glava i rep oslića
mini rajčice
češnjak vino

Priprema

1. Na maslinovu ulju dinstajte luk, dodajte češnjak, a potom sve prelijte s malo vina.
2. Prelijte vodom, dodajte ribu, mini rajčice i malo začinskog bilja te posolite.
3. Kada je juha kuhana, poslužite je s komadićima ribe i povrćem iz juhe. Posolite i popaprite ovisno o želji te dodajte još malo maslinova ulja.