Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Pogledajte kako je bilo na jesenskom Sensa danu

Izvor: Matija Marcius i Filip Hofer

Najveći festival zdravlja i vitalnosti, 11. Sensa dan, održan je prošlu nedjelju, 20. rujna, u zagrebačkom parku Maksimir. U organizaciji magazina Sensa, na četiri različite zelene lokacije, održan je besplatan, bogat iraznolik program pod vodstvom više od 15 stručnjaka za tijelo, um i emocije. Tema ovogodišnjeg jesenskog Sensa dana bila je suočavanje s promjenama, neizvjesnošću i strahom kako bismo u novo godišnje doba ušli ispunjeni pozitivnom energijom i znanjima koja će nam pomoći držati stres pod kontrolom.

Izvor: Matija Marcius i Filip Hofer

Zvijezda 11. Sensa dana zasigurno je bio autor Bruno Šimleša za čije se predavanje tražila stolica više.

"Bruno je oduševilo sve prisutne! Na trenutke je bilo smijeha jer prepoznali smo se u ponavljajućim obrascima u odnosima o kojima je Bruno govorio. S druge strane, bilo je i suza u trenucima kada je Bruno otplitao klupko negativnosti koje nas tako često vuče prema dolje... Otišli smo punog srca i s porukama koje su ostale u nama kao pomoć da krenemo pametnije i bolje u više autentičan život", izjavila je urednica magazina Sensa Izabela Vrtar koja je moderirala njegovo predavanje na temu Voljeti sebe, cijeniti sebe.

Izvor: Matija Marcius i Filip Hofer

Na 'zelenom' sajmu, posjetitelji Sensa dana su imali priliku upoznati nove Garnier linije prirodne kozmetike za njegu kože i kose te ih osvojiti u nagradnim igrama. Široku lepezu proizvoda predstavile su i renomirane robne marke za oralnu higijenu - Curaprox i Jordan, a svoj  program predstavila je i tvrtka Vitadu, simbol uravnoteženog i uspješnog načina mršavljenja. Posjetitelji su mogli degustirati i zdrave proizvode Sana delikatese kao i proizvode domaćih OPG-ovaca koje je okupio Mali plac.

Izvor: Matija Marcius i Filip Hofer

Izvor: Matija Marcius i Filip Hofer

Tagovi