Američka glumica Jennifer Connelly rođena je 12. prosinca 1970. u znaku Strijelca. Njezinoj nemirnoj i radoznaloj prirodi pridonio je i Mjesec u Blizancima pa je društvena i zabavna. Zbog Merkura u Jarcu vrlo je staložena, ambiciozna i uporna. U ljubavi je zahtjevna, a nerijetko i ljubomorna.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Otvaraju vam se nove mogućnosti, osobito one vezane uz inozemstvo. Bit ćete svjesni svojih potencijala. Krasit će vas velika radna energija i nove ideje.

LJUBAV Trenutačna ljubavna situacija nepogrešivo vam pokazuje gdje ste uspjeli, a gdje zakazali. Vaš partner drži ravnotežu, a povremene svađe pročistit će ono što ste dugo prešućivali.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete preopterećeni brojnim obavezama. Mogli biste kasniti s isporukom vezanom uz rokove ili pogrešno tumačiti nečije izjave. Netko bi vas mogao ocrniti pred šefom.

LJUBAV Vaš bi odnos mogla uzdrmati pojava stare ljubavi, možda čak i nerazumni pritisci bivšeg bračnog partnera. Mlađi će uživati naklonost suprotnog spola pa su izvjesne nove ljubavi.

ZDRAVLJE Previše radite!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Očekuje vas porast obaveza i širenje poslova. Zaključit ćete da sami nećete puno postići pa ćete raditi timski, što će biti iscrpljujuće. Nezaposleni će dobiti novu poslovnu priliku.

LJUBAV Čekaju vas uzbuđenja i pozitivni preokreti, možda poznanstvo s osobom koja živi dalje od vas. Nekima je moguć flert na radnome mjestu.

ZDRAVLJE Osjećate psihički nemir.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Od ovoga tjedna izlazite iz poslovne krize pa ćete biti zadovoljniji postignutim rezultatima. Uspješno ćete rješavati probleme, a u rad unositi kreativnost i nove ideje.

LJUBAV Ljubavni izgledi bit će iz dana u dan sve veći. Osamljeni se zaljubljuju i željni flerta privlače pozornost simpatije, a oni u braku uživaju u bliskosti.

ZDRAVLJE Osjetljiva probava.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Samo oni koji vas dobro poznaju znat će da duhovitošću prikrivate nesigurnost. Nemojte dopustiti da vam pojedinci poljuljaju samopouzdanje i odvrate vas od planiranih pothvata.

LJUBAV Partneru ćete zamjerati ono što i on zamjera vama, osobito tvrdoglavost i zanovijetanje. Roditelji će vam se petljati u odnos, što ne smijete dopustiti.

ZDRAVLJE Relativno ste dobro.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nemir ili pojačana napetost bit će prolazni. Važno je da ne preuveličate neke situacije ili dojmove jer će vam potkraj tjedna štošta izgledati drukčije.

LJUBAV Vaš će se ljubavni život preporoditi. Partner će češće biti uz vas i udovoljavati vam. Slobodnima će se vratiti samopouzdanje i inicijativa pa ćete zavesti simpatiju.

ZDRAVLJE Jenjavaju tegobe.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Dobri rezultati pomažu vam da se odvažite na krupnije zalogaje. Uspjeh vas očekuje u poslovima vezanim uz komunikaciju, obrazovanje ili pisanje. Zastoji će biti otklonjeni.

LJUBAV Partner i vi provjeravat ćete jedno drugo, optuživati se ili si prigovarati. Iako ćete sve nesporazume rješavati u zagrljaju, ne dopustite da uopće nastanu.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Merkurov utjecaj u vašem znaku bit će zaslužan za bolju zaradu. Mogli biste dobiti ponudu za honorarni posao. No pazite se nečijeg skrivenog neprijateljstva.

LJUBAV Širok krug prijatelja, aktivan noćni život ili mogućnosti koje nudi internet bit će vaša ulaznica za novu ljubav. Imate osjećaj da je došlo vrijeme za krupne korake, poput vjenčanja.

ZDRAVLJE Provjerite krvnu sliku.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Inspiracija i kreativnost udruženi s intuicijom omogućit će vam ostvarenje planova. Bit ćete dosljedni i orijentirani na cilj. Plodovi rada bit će vam poticaj za daljnji napredak.

LJUBAV Ljubavni život jako će se popraviti, iako biste zbog poslovnog stresa mogli biti netrpeljivi prema partneru. No zbližit će vas zajednički planovi i dobro slaganje.

ZDRAVLJE Bit ćete veseli i dobrog raspoloženja. Vodit ćete aktivan život ispunjen šetnjama i drugim fizičkim aktivnostima.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Na sastancima će se uvažavati vaše primjedbe i prijedlozi, a nastup ili predavanje pred publikom pridonijet će popularnosti.

LJUBAV Smiješi vam se sreća - obnovit ćete prekinutu vezu. Ostali moraju pripaziti na odnose s partnerom. Stare sumnje mogle bi zagospodariti vašim osjećajima.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda nogu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Mogući su problemi s koncentracijom. Zametnut ćete dokumente, previdjeti činjenice ili se susresti s problemom iz prošlosti. Očekuje vas otežani protok informacija.

LJUBAV Venera u Škorpionu otežava komunikaciju pa birajte riječi u razgovoru s partnerom. Samci će teže pronalaziti ljubav koja će im izmicati iz ruku zbog osobnih propusta.

ZDRAVLJE Prilično ste izdržljivi.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO U sjajnom ste razdoblju za napredovanje pa ako imate ambicija, sada se aktivirajte. Posebno dobro razvijat će se poslovi vezani uz inozemstvo.

LJUBAV Mnoge očekuju ljubavni preokreti. Povoljan Venerin utjecaj osvježit će veze strašću i boljom komunikacijom, a slobodnima donosi nove prilike.

ZDRAVLJE Optimistični ste i puni pozitivne energije.