Lijepa televizijska voditeljica Ana Brdarić rođena je 4. ožujka 1980. u znaku Riba, koji je zaslužan za njezinu nježnu i ženstvenu pojavnost. No po prirodi je čvrsta, požrtvovna i jako organizirana osoba. Velika je radoholičarka, često i perfekcionistica, što je sjajna osobina za njezin poslovni život.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO U poslovnom životu otvaraju vam se sjajne mogućnosti. Zahvaljujući sposobnosti uvjeravanja, trgovci, političari i novinari pridobit će naklonost publike i šefova.

LJUBAV Mogli biste živjeti na dva kolosijeka. Postoji mogućnost da vam se svidi osoba koju ćete upoznati dopisujući se na internetu, ali druga bi strana mogla biti zauzeta.

ZDRAVLJE Provjerite zdravlje zubi.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Mogući su zastoji u protoku informacija, pogrešni dogovori ili nesporazumi s kolegama. Lako ćete gubiti strpljenje, a najviše će vas nervirati neodgovorni pojedinci.

LJUBAV Partner će se truditi animirati vas, ali i zavesti pa će veze i brakovi odisati pozitivnim nabojem. Ako ste sami, ovaj tjedan donosi vam posebno poznanstvo.

ZDRAVLJE Koža lica zahtijeva više njege.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Uslijedit će teškoće, ali one će se riješiti u vašu korist. Kad je riječ o financijskoj situaciji, nemojte očekivati čudo i zadovoljite se onime što trenutačno imate.

LJUBAV Lako biste se mogli intimno povezati s osobom s kojom ćete imati malo dodirnih točaka, ali strast će vam zavrtjeti glavom. Ne idite u krajnosti!

ZDRAVLJE Mogući su problemi prouzročeni nesanicom.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Ulazite u odlično razdoblje u kojem vam se otvaraju novi putovi, osobito u smjeru inozemstva. Potpora vladavine Riba istaknut će vaše najbolje osobine.

LJUBAV Vaša izravnost mogla bi biti produktivna - nekome će se jako svidjeti iskrenost i spontanost. Oni željni ljubavne idile, zagrljaja i dobrog provoda doći će na svoje.

ZDRAVLJE Naglo se osjećate bolje.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Nepovoljan Merkurov utjecaj oslabit će vaše intelektualne kapacitete. Bit ćete zasićeni poslom koji radite i nervozu prenositi na kolege.

LJUBAV Mogli biste pasti u zagrljaj strastvene osobe koja će vam otkriti ljepote erotskog života. Ako ste u braku, izjeda vas ljubomora. Smirite strasti i razgovarajte s partnerom.

ZDRAVLJE Teže podnosite stres.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Prijete vam nervoza, zaboravnost i nepreciznost. Bit ćete skloni nepromišljenim izjavama, tvrdoglavom zastupanju svojih stajališta i izazivanju tuđeg autoriteta.

LJUBAV Osim spontane komunikacije, obilježje vašeg odnosa bit će i česti izlasci, druženja sa zajedničkim prijateljima i rodbinom. Nekima se ljubav razvija iz prijateljstva.

ZDRAVLJE Sve su izraženiji druželjubivost i optimizam.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Povoljan Merkur otvara vam priliku da zasjate svojim potencijalima. Bit ćete kreativni i puni originalnih ideja, što će se osobito svidjeti vašim šefovima.

LJUBAV Ostvarit ćete zadovoljavajuće kontakte s partnerom, a slobodni su na putu novog, ugodnog poznanstva. Mnogi primjećuju vaš šarm i pozitivan životni stav.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Koncentracija će vam biti slabija, raspoloženje promjenjivo, a motivacija nedostatna za zahtjevnije intelektualne napore. No imat ćete podršku utjecajne osobe.

LJUBAV Sve češće zalazite u društvo u kojem se kreće vaša simpatija pa su velike šanse da vas primijeti. Ako ste u vezi, još ima malih svađa, ali ništa dramatično.

ZDRAVLJE Čuvajte mjehur i jajnike.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Spremni ste strpljivo čekati dobre prilike, što je sada najbolje rješenje. Nije vrijeme za preokrete. Nemojte poduzimati veće poslovne akcije jer će se one sporo razvijati.

LJUBAV Zbog vaše ljubomore zahladnjet će odnos s partnerom. Sumnjat ćete u njega i onda kada za to ne bude nikakva razloga.

ZDRAVLJE Potrebno vam je više sna.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Počinju se ostvarivati vaši planovi pa je važno da ste cijelo vrijeme prisutni u poslovnoj utrci. Osobito uspješni bit će poslovi s inozemstvom. Na svojoj ćete strani imati mnoge ljude. LJUBAV U odličnom ste razdoblju koje bi vam moglo donijeti veliku ljubavnu priču. Obnovit ćete prekinuti odnos ili razmišljati o braku ako ste u vezi. ZDRAVLJE Imate mnogo energije.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Uživate veliku planetarnu potporu koja vam omogućuje da neometano napredujete. Malo će vas tko moći pratiti u entuzijazmu, a vaša će idejna rješenja mnoge oduševiti.

LJUBAV Privlačnost kojom zračite učinit će vas poželjnima. Imate li simpatiju, vrijeme je da krenete u akciju zavođenja - uspjeh je neizbježan.

ZDRAVLJE Vitalni ste i puni energije.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Tjedan je povoljan za intelektualne poslove i sve što je povezano s ugovaranjem. Unatoč nervozi i zahtjevnim obavezama, nećete nailaziti na nepoznanice. Mnogo toga što se zbivalo prethodnih dana postat će vam jasnije.

LJUBAV Bit ćete erotični i strastveni te jedva čekati trenutke kada ćete s partnerom biti nasamo. Nekima nova ljubav stiže iz kruga ljudi u kojem se često kreću.

ZDRAVLJE Promijenite frizuru i dotjerajte liniju - zvijezde podržavaju estetske promjene!