Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Cijeli krevet samo za nas i 4 stvari na kojima zavidimo single frendovima

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Ozbiljne veze nedvojbeno imaju svojih prednosti - redoviti seks, pratnja za sve događaje na kojima morate prisustvovati i podrška u svemu što vam se u životu događa. No ponekad, mnogi koji su u ozbiljnim vezama rado bi se zamijenili sa svojim single prijateljima, barem na nekoliko dana. A evo i zašto!

Izvor: Cosmopolitan.hr

1. Nedostaju im oni dani rane zaljubljenosti. Svi znamo koji su to, piše Cosmopolitan.hr. Kada nam se netko tek svidi i kada smo toliko uzbuđeni svaki put kada ćemo ga vidjeti da doslovno osjetimo leptiriće u trbuhu, a osmijeh nam ne silazi s lica. Uzbuđenje zbog prvog dejta, prvog poljupca, otkrivanja svega lijepoga kod osobe koja nam se svidjela...

2. Nedostaje im flert. Oooo da, flertovanje bez imalo srama i žaljenja. Naravno da ne žele varati svoje partnere, ali itekako se dobro sjećaju koliko je dobar osjećaj pogledavati se s prezgodnim frajerom na drugom kraju šanka, dopisivati se, igrati te igrice bez da vas išta spriječava.

3. Nedostaje im krevet samo za njih. Svi se ponekad zaželimo spavati sami, bez nekoga tko di kraj nas hrkao, glasno disao, vrpoljio se po krevetu ili nam krao pokrivače.

4. Nedostaje im udvaranje. Da, njihovi ih partneri vole, ali su se toliko navikli na njih da ih pomalo uzimaju zdravo za gotovo i da se više uopće ne trude osvojiti njihovu pažnju. Ljudi u vezama gotovo da se više ne sjećaju kako je to kad te netko stalo obasipa pažnjom i komplimentima i trudi se osvojiti te iz petnih žila.

5. Dosta im je ljubomore. Jedni su ljubomorni na kolege s posla s kojima njihov partner provodi previše vremena, drugi na solo izlaske s prijateljima, treći na svaku osobu koja ih pogleda... U vezama je ljubomora nezaobilazna stvar, a nema goreg osjećaja od toga kada ti netko daje do znanja da nema povjerenja u tebe. Kada smo single, možemo raditi što god želimo bez razmišljanja hoćemo li povrijediti nečije osjećaje.Najčitanije

Najnovije