Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Kasnite, tračate? Riješite se tih navika, možda napredujete na poslu!

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Možda se vama čine nebitnima, ali su puno bitnije nego što mislite...

Izvor: Cosmopolitan.hr

Kašnjenje

Uvijek postoje situacije izvan vaše kontrole zbog kojih će vam se dogoditi da zakasnite, no ako se takve situacije ponavljaju svakog tjedna ili dana, zapitajte se nije li problem u vama, piše Cosmopolitan.hr. Želite li da vas kolege i vaši nadređeni shvate ozbiljno i poštuju vas, trudite se uvijek stići sve na vrijeme. Na vrijeme dolazite na posao i na vrijeme izvršavajte zadatke koji se od vas očekuju, bez odgađanja.

Stav

Svatko od nas na poslu ima kolege koji nas iritiraju, za koje smatramo da posao ne shvaćaju ozbiljno i da ga ne obavljaju kako bi trebali, no sve dok ne budete upravljali vlastitim poslom i zaposlenicima, trudite se poštivati sve svoje kolege. Budite ljubazni, simpatični i pošteni. Zamjeranje kolegama ne može vam ni na koji način pomoći već samo odmoći.

Tračevi

Ako ste ikada i sami doživjeli da ste tema uredskih ogovaranja, onda znate koliko je to iritantno i koliko šteti nečijoj reputaciji. Tračeve ostavite za kavu s najboljim prijateljicama, a prema kolegama se odnosite dostojanstveno i s poštovanjem koje i smi očekujete od drugih.

Najčitanije

Najnovije