Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WOW, KAKVE IDEJE

Uz ove savjete mlade poduzetnice uskrsni stol izgledat će kao iz slikovnice

Autori N.G. Autori N.R.
Autori N.G. Autori N.R.

Oleandra Mihaljević, vlasnica 'NOT THE SAME' events agencije otkrila nam je savjete za blagdanski stol koji će mamiti poglede

Izvor: Story

Uskrs je najveći kršćanski blagdan, a posebnu dimenziju ima u ovo vrijeme pandemije kada je svaki trenutak koji provodimo s obitelji i najmilijima najdragocjeniji. Između ostalog, kako bismo razveselili naše ukućane, možemo prostor ukrasiti na razne načine kako bi nam blagdani bili još ljepši. Kao u prilog nam posebice ide činjenica da se dolaskom proljeća i ljepših dana probudila i priroda, stoga imamo više mogućnosti za izraziti kreativnost. Sada je pravi trenutak da za svoj dom napravite dekoracije, a nekoliko savjeta koji će vam pomoći u tome otkrila nam je Oleandra Mihaljević, vlasnica 'NOT THE SAME' events agencije, koja je specijalizirana  za organizaciju i dekoraciju svih vrsta evenata. 

Izvor: Press

'Ove godine kao 'must have', uz klasično uređenje doma detaljima poput vijenčića za vrata, aranžmana od tulipana ili narcisa, procvjetalih proljetnih grana ukrašenim jajima, izdvojila bih personalizirane detalje poput označavanje mjesta za stolom ručno rađenim karticama, salvete u obliku uskršnjih motiva te pisanice s imenima', govori nam Oleandra koju smo pitali i što predlaže, kakvu boju stoljnjaka birati za ovu prigodu.

Izvor: NTS

'Uz sve gore već spomenute dekoracije, idealni uskrsni stol je nezaobilazan bez tradicionalne košare prepune domaćih namirnica! Nadalje, kada je riječ o estetici stola, ukoliko idemo na raznobojne detalje, svakako bi bilo bolje koristiti neutralniju boju stolnjaka kako bi se stvorio veći kontrast i topliji ugođaj', otkriva. No, kakav bi to bio blagdanski stol bez cvijeća koje upotpunjava svaki stol ili drugi kutak doma.

Izvor: NTS

'Obožavamo proljeće upravo zbog dostupnosti raznovrsnih vrsta cvijeća poput ranunkula, anemona, zumbula i magnolija, no kao osobni favorit izdvojili bi tulipane i narcise. Ovo je razdoblje kada bismo trebali maksimalno uživati, stoga je dobrodošlo biti kreativan na svoj način i poigrati se različitim materijalima', savjetuje Oleandra. 

Izvor: NTS

 No, ovu mladu poduzetnicu pitali smo i kako izgledaju pripreme za blagdane u njezinom domu. 'Zbog prirode posla kojim se bavimo, nekako sve dođe na red prije vlastitog doma, tako da sve radimo u zadnji čas. Kada je riječ o ukrašavanju pisanica, preferiramo tradicionalni način bojanja ljuskicama luka i ukrašavanja travkama, listićima i cvjetićima. No ipak, zbog mlađih članova obitelji moramo pribjeći i modernijim tehnikama poput farbanja raznim bojama i ukrašavanja sličicama', zaključila je uz osmijeh. 

Izvor: NTS

Izvor: NTS

Najčitanije

Najnovije