Talentirani glumac Filip Juričić rođen je 18. travnja 1981. u znaku Ovna. Mars u njegovu znaku daje mu veliku dozu energije pa je poduzetan i aktivan. No u horoskopu je i naglašeni znak Vage koji ga čini iznimno osjetljivim na bilo kakav oblik nepravde. Inteligentan je i pronicljiv te vrlo druželjubiv.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Moć uvjeravanja bit će vaša jača strana pa, ako ste trgovac ili menadžer, stranku ćete uvjeriti u što god budete htjeli. Neće vam nedostajati inspiracije i poduzetnosti pa ćete imati više prilika za ostvarenje planova.

LJUBAV Usredotočit ćete se na kvalitetu emotivnog života, nastojati korigirati mane, a time i partnera potaknuti na promjene. Tjedan bi mogao označiti početak veze pa slijedi poziv simpatije.

ZDRAVLJE Osjetit ćete porast dobrog raspoloženja.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Možete mnogo postići iako vam okolnosti ne idu na ruku. Neprestano će vam netko ili nešto odvlačiti pozornost, a vaša netrpeljivost prema šefu će porasti.

LJUBAV Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, osjetit ćete sreću i stabilnost u odnosima. Slobodnima bi se mogla svidjeti zrela osoba koja obećava ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE Treba vam više rekreacije.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Ideje kojima ste se bavili počinju se ostvarivati, a dozrijevaju i plodovi ranijeg rada. Obaveza će biti nešto manje pa ćete slobodno vrijeme moći posvetiti sebi.

LJUBAV Intuitivno ćete osjetiti što nije u redu s vašim brakom ili vezom. Razgovorom u četiri oka mogli biste dati nov oblik odnosu i raščistiti nesporazume.

ZDRAVLJE Osjetljiva su vam pluća.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Srednjoročno se sve odvija prema vašim željama, no kratkoročno će biti komplikacija. Bit će zastoja, a krivnja za to češće će biti na nepredvidljivim postupcima drugih.

LJUBAV Očekuje vas nova veza. Izbor partnera bit će više nego dobar, a riječ je o osobi kojoj nećete trebati ništa previše objašnjavati jer će vas savršeno razumjeti.

ZDRAVLJE Bolovi u kralježnici.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Prijatelji na utjecajnim položajima ubrzat će rješavanje vaših zamisli ili vas povezati s još moćnijima od sebe. Ipak, budite oprezni jer nisu svi oko vas pošteni.

LJUBAV Ukućani vas neće razumjeti, a bračni partner će biti zajedljiv i prigovarati za svaku sitnicu. Prihvatite stvari kakve jesu, zasad ne možete mnogo učiniti.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Usmjerit ćete se prema stjecanju znanja, educirati se i napredovati. Nekima se pruža prilika za život i rad u inozemstvu. Zarada vam se naglo poboljšava.

LJUBAV Razmišljanje o ulasku u brak ili trudnoća nagnat će vas da okrenete novu stranicu u životu. Neki će doživjeti ugodne trenutke s osobom koja živi daleko.

ZDRAVLJE Budite i dalje na oprezu.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Usmjerit ćete se na zaradu i možda dobiti priliku za dodatni honorarni posao. Odnosi sa šefovima i kolegama bit će napeti.

LJUBAV Zahladit ćete odnos s osobom koju već dulje simpatizirate ili se previše brzo oduševiti s nekim tko vam uopće ne odgovara. Nekima je moguće poznanstvo putem društvenih mreža.

ZDRAVLJE Mars vas puni pozitivnom energijom.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovni ručak ili promocija bit će samo neka od mjesta na kojima ćete upoznati utjecajne ljude. Potrudite se da ta poznanstva postanu i prijateljska jer će vam koristiti u budućnosti.

LJUBAV Imat ćete uspjeha u zavođenju i osvajanju, ali to bi moglo raspiriti ljubomoru osobe koja se i dalje nada da će nešto biti između vas.

ZDRAVLJE Pazite na bubrege i mjehur.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Uhvatite se ukoštac s problemima. Pomno promatrajte, događaje i stvari oko sebe pa ćete ubrzo spoznati sve ono što nije vidljivo na prvi pogled.

LJUBAV Ljubavna će priča biti puna uspona i padova. Zamjerat ćete partneru nezainteresiranost, no on će vas podsjetiti da ni vaše ponašanje nije ništa bolje.

ZDRAVLJE Lako se iscrpljujete.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Na financijskom planu dolazi do pozitivnih preokreta. Očekujte uplatu zaostalog honorara ili duga. Vaše vrijednosti i sposobnosti pohvalit će šefovi.

LJUBAV Previše ste usmjereni na sebe i ne primjećujete koliko se partner trudi. Ne dopustite da to prođe bez vaše zahvale, barem u obliku lijepo pripremljene večere.

ZDRAVLJE Više se krećite.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Mogući su problemi sa šefovima. Pritisnuti teretom prošlosti, ograničit ćete sami sebe u napretku. Neprestano ćete se vraćati unatrag i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo.

LJUBAV Mnogi će osjećati dosadu u vezi. Nećete ustrajati na prekidu, no nećete ni prezati od flerta da biste okusili malo uzbuđenja.

ZDRAVLJE Zasad bez većih tegoba.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Mogli bi vam ponuditi novo radno mjesto, stipendiju ili mogućnost sudjelovanja na simpoziju. Neki će vam suradnici šuškati iza leđa, ali neka vas to ne zabrinjava.

LJUBAV Emocije bi vas mogle iznenaditi u svom najljepšem izdanju. Velika je vjerojatnost da ćete sresti nekoga tko će odigrati važnu ulogu u vašem životu.

ZDRAVLJE Nervozni ste i tjeskobni.