Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muke u virtualnom svijetu

Nina: 'Oprostite što dijelim lijepe trenutke, a ne prljave pelene'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Poznata radijska voditeljica odlučila je uputiti jasnu poruku hejterima

Izvor: Instagram

Domaća radijska voditeljica Nina Slišković Goleš prije dva mjeseca postala je majka dječaka Šimuna. Ona i suprug, novinar Nove TV Dino Goleš, uživaju u čarima roditeljstva, a sada je Nina odlučila javno se obračunati s hejterima koji ne vjeruju da majčinstvo može biti i lijepo i koji misle da su sve sretne fotografije lažne.

'Sve češće u zadnje vrijeme nailazim na tekstove o lažnim licima majčinstva serviranima na društvenim mrežama i indirektnim prozivkama svih onih mama koje se usude pokazati online svježe, našminkane i isfenirane pored djeteta. Pa me zanima, zna li se što, je li moguće uživati u majčinstvu i ovjekovječiti lijepe malene momente bez da te netko prozove i osudi na sitne laži, prevare i izvrtanje stvarnosti?

Ja sam nekako u životu od one sorte koja uvijek računa na ljudski intelekt, pa tako i kad pristupam društvenim mrežama računam da druga strana ima dva zrna mozga u glavi potrebna da razumije kako je sve ovo servirano ovdje otprilike 2% nečijeg života. Računam i na to da druga strana razumije da svi mi, nebitno bili roditelji ili ne, imamo svoje dobre i loše dane, dobre i loše trenutke, pa se nerijetko baš ovi prvi nađu u foto albumima i po društvenim mrežama. Zašto ne serviram svoje ožiljke i sinove prljave pelene po bespućima interneta? Jednostavno nemam potrebu za tim. Budem li je osjetila, budite sigurni da će i ti momenti naći put do vas. Hoće li to zadovoljiti široku publiku i hoćemo li onda biti u miru? Naravno da nećemo', napisala je Nina Slišković Goleš.

Povezane vijesti

Jer ako serviraš patnju na društvenim mrežama, zarađuješ jeftine klikove na patnji. Ako serviraš sreću, lažeš i uljepšavaš stvari. Postoji li neka zlatna sredina? Ne postoji, ni zlatna, ni srebrna, niti ikakva sredina koja bi ostavila sve zadovoljnima, nastavlja radijska voditeljica na radiju Enter Zagreb.

'Zato mi oprostite što biram s vama dijeliti nasmijane, lijepe, tople trenutke svog života. Ako sam kome nabila komplekse zbog toga ili ga natjerala da pomisli kako je život bajka, neka mi posebno oprosti. Život nije bajka. Onakav je kakvog ga skrojite ti i sudbina skupa. Majčinstvo pogotovo nije bajka. Puno je dana koji nose podočnjake, brigu, stres, guglanja stvari koje ne želiš guglati, puno je preskočenih obroka, bolnih leđa, umora i manjka vremena za sebe. Ali je puno i sreće, ponosa, uzbuđenja, nježnosti, ljubavi, ljubavi i još malo ljubavi. Iz ova dva mjeseca ti mogu reći kako je majčinstvo istovremeno najteži i najljepši posao na svijetu. Na tebi je da odlučiš, bez da ikome objašnjavaš ili se zbog svoje odluke ispričavaš, na koju od te dvije stvari ćeš staviti fokus', zaključuje Slišković Goleš.

Najčitanije

Najnovije