Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

555: Numerologija za 5. svibnja 2021. godine

2021. godina u numerologiji je broj 5, a 5. dana 5. mjeseca otključavamo brojevni kod 555

Izvor: Profimedia

U prirodi uvijek postoji obrazac; geometrija strukture cvijeća, lišća i biljaka. Isto vrijedi i za ljudsko tijelo. Postoji precizna matematika cijelog oblika i građe našeg tijela koja je uistinu izvanredna, piše Sensa.hr.

Kada obratimo pažnju na različite brojevne obrasce i posvetimo se numerologiji možemo se na izvrstan način povezivati s energijama svemira, pogotovo kada imamo datum koji nam daje ponovljeni brojčani kôd poput 555.

U numerologiji broj 5 predstavlja slobodu, promjene i avanturu. Kako numerologija svodi brojeve na jedinice od 0-9, broj 5 također predstavlja središnju točku ciklusa koja označava vrijeme za donošenje odluka. Tijekom petogodišnjeg razdoblja potičemo se na definiranje svog puta, traženje avantura, ali također koristimo mudrost prošlosti kako bi odlučili kako želimo da se odvija sljedeća polovica ciklusa.

555 Izvor: Profimedia

Kad dođemo do sredine ciklusa, mogli bismo napraviti stanku da bismo promislili i pripremili se za prekretnicu koja će uskoro doći. Iako radimo s mudrošću broja 5 tijekom cijele 2021. godine, na ovaj 555 dan dobivamo trostruku dozu njegove energije. To ga čini danom poštivanja svih promjena, traženja novih iskustava i čvrstoću u odluke koje vode u napredak.

Pokušajte se sjetiti kakva vam je bila 2017. godina kada je započeo ovaj ciklus. Ta godina nosila je broj 1 u numerologiji. Koje ste lekcije, darove, traume i borbe prošli od tog vremena? Kako ste rasli i kako vas je taj rast doveo do mjesta gdje ste danas? Ovaj ciklus na kojem radimo završit će 2025. godine, što je godina broj 9 u numerologiji. Predstavlja točku završetka. To je vrijeme u kojem ćemo kolektivno pospremiti sve lekcije i darove i pripremiti se za početak novog ciklusa. Broj 5 također je povezan s pentagramom, petokrakom zvijezdom koja simbolizira pet elemenata - zemlju, zrak, vatru, vodu i eter. Pentagram se koristi u mnogim drevnim kulturama i religijama, a uglavnom predstavlja cjelinu.

Izvor: Profimedia

Broj 5 smatra se izuzetno kreativnim brojem, pa ovog 555 dana provedite neko vrijeme povezujući se sa svojim kreativnim energijama. Okušajte se u nekom kreativnom projektu ili upotrijebite kreativnu energiju u svom poslu. Broj 555 nije samo značajan u numerologiji, već se smatra i anđeoskim brojem. Anđeoski brojevi su znakovi poslani od naših anđela, duhovnih vodiča i višeg ja. Ti se znakovi često šalju kada prolazimo kroz razdoblje promjena, kada prelazimo na nove razine svijesti ili pokrećemo nešto što se odnosi na naš ugovor o duši. Anđeoske brojeve mogu slati i naši najmiliji koji više nisu sa nama.

Razlog koji stoji iza obrazaca brojeva koje vidite često je jedinstven za vas. Možda ćete čak otkriti da značajni događaji u vašem životu imaju isti obrazac brojeva. 555 kao anđeoski broj, predstavlja vrijeme promjena u vašem životu. Ako redovito vidite ovaj anđeoski broj, znak je da ste vođeni i podržani u svim promjenama koje napravite. To također može ukazivati da slijede promjene te da se s povjerenjem prepustite tijeku događaja koji slijedi.

Promjena često može biti zastrašujuća, ali vidjeti 555 može biti nagovještaj da su promjene nužne i da će na kraju dovesti do boljeg i pozitivnijeg života. 555 kao anđeoski broj također predstavlja kreativnost i mogućnost povezivanja s vlastitim kreativnim moćima manifestacije.Iako nemamo kontrolu nad svim događajima u ovom životu, možemo koristiti snagu svojih misli, riječi i djela kako bismo se očitovali i stvorili koristan i ispunjen život.

Ako želite vježbati svoje kreativne moći, upotrijebite energiju brojevnog niza 555 za postavljanje namjera, kreativan rad i poticanje promjena, bilo na mentalnoj ili fizičkoj razini.

Najčitanije

Najnovije