Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WOW

'DA SAM BAREM JA MALI BLOOM' Maja pokazala kako izgleda soba sina Blooma

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Koja raskoš

Izvor: Instagram

'Da sam barem ja ovaj mali Bloom', napisala je pratiteljica domaće pjevačice Maje Šuput. Iako smo već vidjeli u nekoliko navrata kako izgleda soba dječaka Blooma, pjevačica je sada objavila video u kojem u sitne detalje pokazuje njegovu oazu mira. Prije njegovog rođenja pokazala je sobu iz nekoliko kuteva. Sada su u sobicu stigli i posljednji detalji, zbog čega uistinu izgleda čarobno. Tu su i personalizirane slikovnice, svijeće i brojni drugi pokloni.

Već unaprijed oslikane zidove sada krase i njihove obiteljske fotografije. Na kraju snimke, nekoliko je kadrova Maje i Blooma, koji su apsolutno oduševili. Novopečena mama koja je dječaka rodila 17. ožujka, ne krije koliku ljubav osjeća prema sinu. Njezin pogled je pun ljubavi i sreće, dok on sneno odmara na njenim prsima. Do kraja pisanja ovog teksta, video je nestao s društvenih mreža. 

maja šuput bloom Izvor: Instagram

'Soba za pišonju skoro gotova, namještaj stiže...', ovako je napisala prije rođenja sina, uz video sobe u kojem se vide zidovi dječje sobice na kojima je oslikano nebo s oblačićima, zrakoplovima, balonima i preslatkim životinjicama. Da se soba sviđa apsolutno svima, dokazuju i brojni komentari. 

Povezane vijesti

maja šuput Izvor: Instagram

'Ne mogu vjerovati da cijeli mjesec može proletjeti u sekundi. Tih mjesec dana suprug Nenad i ja bili smo sami sa sinom, nismo imali ničiju pomoć pa čak ni klasični baka-servis. To je bila naša odluka. Zaista smo htjeli biti sami i shvatili smo da to možemo, dobro smo organizirani i potrudili smo se da nikome ne bude teško, a da dijete zaista 24 sata na dan uživa u našoj ljubavi. Koliko mi je u trudnoći djelovalo da mi mjesec traje kao godina, sada mi je s bebom tih mjesec dana prošlo kao minuta. Bilo je to vrijeme prepuno uzbuđenja, ljubavi, otkrivanja novih stvari, gugutanja, zagrljaja, ljubljenja, mijenjanja pelena, kupanja i svega onoga što upoznavanje s bebom donosi. Proletjelo je u hipu', opisala je kako se osjeća sada nakon uhodanih mjesec i pol dana s bebom.

Najčitanije

Najnovije