Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZIVNICA NA PROMJENE

Pomrčina Mjeseca u Strijelcu: Ono u što vjerujem, to i živim

Pred nama je prva potpuna pomrčina mjeseca od siječnja 2019. godine i izrazito je snažna! Sada je vrijeme da preispitate svoja uvjerenja, otpustite ono što vam više ne služi, otkrijete svoj put i stvorite bolji život

Izvor: Profimedia

Mjesec osvjetljava ono što trebamo otpustiti

Sezona ovogodišnjih pomrčina započinje u srijedu, 26. svibnja u 12 sati i 13 minuta. Riječ je o prvoj i potpunoj pomrčini Mjeseca u ovoj godini koja će se odvijati na 5' Strijelca, piše Sensa.hr. Značajna je po tome što se odvija u blizini Mjesečevih čvorova, južni u Strijelcu, sjeverni u Blizancima, što joj daje sudbinsku simboliku. Vidjet ćemo što u narednim mjesecima trebamo otpustiti, promijeniti kako bismo bili zadovoljniji sobom i svojim životom.

Tražimo slobodu, a zavezani smo lancima prošlosti.

Želimo, a ne vjerujemo da možemo.

Nadamo se, a ne usudimo se.

Sada nas Svemir poziva da iskoraknemo, pa što bude. Uviđamo i bolje razumijevamo prošla iskustva. Pomičemo se sa nekih starih mjesta i mijenjamo neučinkovite obrasce ponašanja koji nas nisu doveli do cilja. I zato pratite događaje koji dolaze u narednom periodu. Gdje i kako možete drukčije nego dosad kako bi ishod bio bolji?

Preispitajte svoja uvjerenja

Ovo pomrčina ima istraživačku komponentu. Potiče nas da preispitamo svoja uvjerenja i način razmišljanja. Primjerice vjerujete li da novca nikad nema dovoljno, vi živite to uvjerenje. Uvjereni ste da je ljubav bol, dolazit će vam takva iskustva. Promijenimo uvjerenja da bismo stvarali bolji život.

U potrazi smo otkrivanja sebe i naših stvarnih potreba. Tko mi uistinu jesmo i što nam je potrebno da bismo bili sretni? Imamo priliku odmaknuti se od očekivanja i navezanosti koji nas udaljuju od sebe, od mogućnosti da budemo svoji. Kad biramo sebe, izabiremo slobodu. Nova učenja dolaze, nova saznanja, na nama je da se pomaknemo s mjesta.

Aspekti koji će popratiti pomrčinu su:

Venera u kvadratu s Neptunom – iluzije, nerealna očekivanja, zaljubljenost koja nema čvrste temelje, prevara, manipulacija, krivnja, izdaja. Sada to možemo vidjeti, jasnije no ikad.

Saturn kvadrat Uran – izlazak iz kolotečine, put prema slobodi, ne ide više po starom tamo gubimo.

Glavne teme ove pomrčine su:

otkrivanje i življenje svoje istine, put Duše
osobni rast i razvoj
učenja i lekcije koje otkrivamo kroz odnos s majkom i obiteljsko naslijeđe
izlazak izvan poznatih zona i širenje horizonata
učenje, obrazovanje
traženje smisla i svrhe

I na kraju, pomrčine su dar Svemira, pozivnica na promjene koje su neophodne kako bismo bili bolje, bili bliže sebi i svom životu. Zamračit će se prije svitanja, za naše dobro. I to će biti ključan moment dubinske promjene. Zato se prepustite procesu s punim povjerenjem i dopustite onom mirnom unutarnjem glasu da vas vodi. Vodi prema sebi.

Najčitanije

Najnovije