Američka glumica Kelli Williams rođena je 8. lipnja 1970. u znaku Blizanaca. Komunikativna je i voli biti u centru pozornosti, a zbog Mjeseca u Lavu obožava svjetla pozornice i rođena je za glumu. Temperamentna je i nemirne prirode. Unatoč tome, zna biti duboko uronjena u svijet mašte, a često je i depresivna.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Očekuje vas intenzivan radni tempo, zastoji ili troškovi, ali istodobno i brzo popunjavanje financijskih rupa. Unatoč izloženosti stresu, bit ćete stabilni, produktivni i učinkoviti.

LJUBAV Prilazit će vam mnogo osoba suprotnog spola, najviše onih koje su vrlo uspješne u karijeri. Nazivat će vas telefonom i otkrivati vam svoje simpatije.

ZDRAVLJE Tegobe sa sinusima.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Uz svakodnevne radne zadatke, morat ćete razmišljati i o vraćanju duga te stizanju na iznenadno sazvane sastanke. No sve ćete uspijevati održite li borbeni duh koji vas prati od početka tjedna.

LJUBAV Moći ćete birati, malo se i poigravati, a sve će to vaš život učiniti zanimljivim. Inicijativa i zavođenje poteći će od suprotne strane.

ZDRAVLJE Otiđite ginekologu!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Zadatke ćete obavljati učinkovito, ali vam retrogradni Merkur prijeti iscrpljivanjem. Poželjet ćete nekome nešto skresati u lice, ali kroz poslovni ćete se labirint lakše probijati diplomacijom i sitnim lukavstvima.

LJUBAV Tjedan je stvoren za ozbiljne razgovore kojima ćete odrediti ciljeve u budućnosti. Više se posvetite partneru i razgovarajte o svemu što vas muči. Izgleda za ljubavnu sreću najviše imaju samci.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Nalazite se u stresnom razdoblju pa se bolje organizirajte i odredite prioritete. Iritantne sitnice, tuđa nepreciznost, čak i promjene vremena narušavat će vam koncentraciju.

LJUBAV Zbog različitih interesa i pomanjkanja kvalitetne komunikacije pogoršat će se odnos s partnerom. Teško ćete zaboraviti izgovorene riječi ili postupke.

ZDRAVLJE Psihički ste napeti.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Vaša sposobnost uvjeravanja i stjecanja saveznika bit će na vrhuncu. Lako ćete sklapati partnerstva i pronalaziti nove kupce svojih proizvoda ili usluga. Utjecajna osoba pomoći će vam svojim vezama.

LJUBAV Upoznat ćete osobu koja je vaša suprotnost i to će vas privući. Nemojte patiti od predrasuda i opterećivati se tuđim mišljenjima.

ZDRAVLJE Stabilno ste.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Intelektualna nadmoć i tjelesna izdržljivost omogućit će vam ostvarivanje ciljeva. No neće sve biti lako jer su od 29. svibnja moguće stagnacija i nervoza.

LJUBAV Osjećat ćete se voljeno, ali neka vas ne iznenadi partnerova ljubomora. Nekima bi se mogao svidjeti poslovni kolega ili nadređena osoba. Pazite se skandala!

ZDRAVLJE Moguća je upala grla.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Dolazit ćete do vrijednih informacija, krenuti na put ili se posvetiti stjecanju znanja putem tečaja, seminara ili stručne literature. Moći ćete računati i na potporu kolega i šefova.

LJUBAV S lakoćom ćete se prepuštati zagrljajima i poljupcima, a pozornost ćete osvajati sposobnošću komuniciranja i duhovitošću. Netko će vas privući na prvi pogled.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Marljivo ćete raditi i pokazati visoku motiviranost. Mnogima od vas postat će jasnije u kojem se smjeru želite kretati, a intuicija će vam signalizirati zamke u poslovanju.

LJUBAV Romantične prilike bit će prožete vašim nerealnim očekivanjima. Mogli biste se za nešto osvetiti partneru namjerno ga držeći u neizvjesnosti.

ZDRAVLJE Smanjite broj ispijenih kava.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit ćete meta ogovaranja ili nepoštovanja. Ne istjerujte pravdu jer će okolina vaše suprotstavljanje doživjeti kao bahaćenje i potom pojačati pritisak na vas.

LJUBAV Posvetite se partneru, zaboravite brige i probleme, a obuzdajte i potrebu za razgovorima koji bi mogli završiti raspravama. Nekima je moguća simpatija na poslu.

ZDRAVLJE Bolovi u vratnoj kralježnici.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Razdoblje je pogodno za širenje postojećih poslova, osobito ako su povezani s inozemstvom. Ideje će vam navirati i u čudnim trenucima pa budite uvijek spremni zabilježiti ih.

LJUBAV Djelujte odmah ako ne želite izgubiti osobu do koje vam je stalo. Druga strana želi romantiku i riječi koje će joj jasno staviti do znanja što osjećate prema njoj.

ZDRAVLJE Pod stresom ste!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Nenadano iskrsnuli poslovi prisilit će vas da u kratkom vremenu pismeno ili usmeno obradite veću količinu podataka. No s kvalitetom obavljenog posla bit će zadovoljne sve uključene strane.

LJUBAV Slobodni će steći odvažnost i obaviti dugo očekivani telefonski poziv. Isplatit će vam se malo rizika na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE Sve ste jači i otporniji.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Radni ritam bit će intenzivan. Ne prelazite granice izdržljivosti, nego radite koliko optimalno možete ili se povucite iz akcije dok ponovno ne prikupite snagu.

LJUBAV Želite li održati strast u odnosu, ne gubite energiju na nadmudrivanja koja će razarati sklad. Strahove vezane uz osjećaje zadržite za sebe jer će biti nerealni.

ZDRAVLJE Pazite se ozljeda nogu!