Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očigledna razlika

SREĆA NA LICU Marica Korolija oduševila fanove velikom promjenom

Autor Ana-Marija Crnica
Autor Ana-Marija Crnica

'Godinu dana razlike', napisala je ispod fotografije

Izvor: Instagram

Jedna od najomiljenijih kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi', Marica Korolija, proteklog je Uskrsa otkrila svojim pratiteljima kako se i dalje bori s kilogramima, no da se unatoč tome ne predaje. Mjesec i pol dana kasnije objavila je fotografiju na Instagramu koja je prikupile više od četiri tisuće lajkova, a na kojoj je vidljivo da su se trud, znoj i suze ipak isplatili.

'Godinu dana razlike', napisala je Korolija ispod fotografije na kojoj se vidi koliko je smršavjela, ali i promijenila boju kose. 'Malo je reći da si prelijepa', 'Mlađa si 10 godina', 'Predivna žena iznutra i izvana', 'Bravo', tek je dio čestitki koje su se nanizale ispod njezine objave.

Srcem joj je čestitao i trener Edin Mehmedović koji joj je bio velika podrška u showu. 'Majicu koju nosim sam dobila prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da ju mogu obući kada izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon pet mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje. Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista i nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje… Željela sam ovo podijeliti sa vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu sa time. Moj put nije gotov, ali sam svjesna da i dalje treba ustrajati i da mi doista zdrav život postane ponovno navika i da više nikada ne tražim utjehu u hrani već u treningu', napisala je Marica prije mjesec i pol dana, no izgleda kako joj se sreća ipak osmjehnula.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije