Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća glumica uživa na Pelješcu: 'Kad mama dobije 6 dana solo godišnjeg…'

Prije nego joj stigne ostatak obitelji, Anita Matić Delić poručila je svima koji mogu da uzmu vrijeme za sebe

 Izvor: Instagram

Domaća glumica Anita Matić Delić 'pobjegla' je na godišnji odmor bez obitelji. Prema objavi s Instagrama, glumica koju sve više ljudi prati na toj društvenoj mreži zahvaljujući njezinim zdravim receptima, trenutno uživa sama na Pelješcu, no uskoro će joj se pridružiti ostatak obitelji.

'Kad mama dobije šest dana solo godišnjeg… pa krenu ovi patetični selfie uradci. Mama na plaži, mama uči, mama pije gin tonik. Čudna je ta tišina kad te zatekne tako neočekivano, jer ovdje nikad nisam bila sama… Ili nas dvoje, pa nas troje, pa nas četvero, a sad nas je i petero s psom. Moja čerga stiže sutra, a ja u isti mah grabim trenutke mira i nestrpljivo očekujem njihov dolazak. Što ću im skuhati? Koji kolač ispeći? 'Ma opusti se ženo i uživaj' kaže meni moj divni muž dok pakira sve sa mog popisa koji sam mu ostavila u nasljedstvo', piše Matić Delić ispod svoje objave.

Uz emojije koji plaču od smijeha, 'zaprijetila' mu je da ne smije zaboraviti tamari, aru prah, agar-agar i blender. 'Uglavnom, hoću reći da sam zahvalna mojim dečkima što me ovako maze i paze i da svim ženama želim, bile majke ili ne, razumijevanje i podršku, ljubav i par dana samo za sebe. Neće svijet propasti ako se samo malo izmakneš iz obiteljske rutine. Napunit ćeš baterije i biti još bolja i sebi i drugima. Ne brini, oprat će zube, skuhat će nešto, prošetat će psa i neće te zvati svakih pet minuta 'gdje stoji ovo, gdje stoji ono'. Snaći će se oni jer i to je 'škola za život'. Ti se opusti, a njima omogući nova iskustva. Živjele vi meni, žene-majke-kraljice', poručila je domaća glumica.

Povezane vijesti

Domaća glumica sama na godišnjem: 'Neće svijet propasti ako se izmakneš iz rutine'

Magazin

Royals