Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJKE SUOSJEĆAJU S NJOM Kći Jelene Veljače sama sebi ošišala kosu i šiške

Lena je 'djelovala' dok majka nije gledala

 Izvor: Instagram

Mnogi roditelji doživjeli su šok u trenutku kada im se dijete pojavilo iza zatvorenih vrata kupaonice, s osmijehom od uha do uha i 'ponosno' na svoje 'djelo'. Koliko puta ste čuli ili doživjeli da je dijete samo sebi odrezalo kosu ili šiške? Upravo to dogodilo se i spisateljici, scenaristici i kolumnistici Jeleni Veljača, čija je kći Lena ošišala prvo dužinu, a potom je i šiške skratila do 'maksimuma'.

'Nakon 50 centimetara kose odrezala si je i punk šiške pa ju je mama odvela u crkvu da pronađe unutarnju snagu da to preživi. Mama, mislim', napisala je Veljača ispod fotografije na kojoj joj Lena leži u krilu u jednoj zagrebačkoj crkvi. 

Nije trebalo dugo da pratitelji emojijima koji plaču od smijeha prokomentiraju Lenin 'pothvat', a mnogi su nastavili zbijati šale na taj račun. 'Ma Lena može sve isfurati', napisala je modna blogerica Ana Bacinger. 'Pa daj, svaka djevojčica si je bar jednom sšiške skratila', dodala je druga žena u komentarima, dok je treća zaključila da joj je to 'poznato. Podrška za mamu'. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals