U raznim reality showovima, osobito ako su natjecateljske prirode, nerijetko dođe do prepirki pa i pravih svađa među natjecateljima, stoga je ekipa iz prošlotjednih epizoda RTL-ove 'Večere za 5 na selu' oduševila gledatelje posve drugačijim ponašanjem.

Matej, Zoran, Ivana, Priscila i Karloti su, osim odličnom hranom, razveselili ljude i atmosferom: lijepim ponašanjem, ugodnim druženjem, smijehom i konstruktivnim komentarima.

Njihove su epizode izazvale veliki broj mahom pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a neki su ih naveli kao primjer za buduće kandidate.

'Molim iduće kandidate da prevrte ovu sedmicu od početka i vide kako treba izgledati Večera za 5. Ovo je bilo više nego odlično, svaka čast ovim ljudima na normali i simpatičnosti. Nitko im do sad nije ni blizu došao, a teško da će ih tko ubuduće nadmašiti. Čestitke pobjedniku, ali jednostavno su svi bili top, a jela odlična', glasio je jedan od komentara.

Večera za 5 na selu
RTL 

'Dubrovčani, slobodno možete biti uzor svim kandidatima Večere za 5, vi ste dokazali da emisija može biti poštena', 'Sad vidimo da bi svi mogli biti normalni kao što su ovi ljudi ovaj tjedan', 'Po prvi put koliko gledam Večeru za 5 sam povjerovala ljudima kad su rekli da im nije pobjeda bitna, dokazali su u svakom pogledu ovaj tjedan. Još jednom čestitke divnim ljudima', bili su još neki od komentara.

Odlična atmosfera krenula je već od prvog dana, a iako su se svi pokazali dobrim kuharima, te je bilo teško odlučiti se o pobjedniku, prevagnula je večera Zorana Kosovića u kojoj se, kako su djevojke zaključile, 'osjetila ljubav'.

'Zorane, mislim da sve radiš s ljubavlju - žene, hranu i piće pa tebe biram', rekla je Karloti.

'Osjetila se ljubav u hrani. Zorane, ti si favorit', dodale su Priscila i Ivana.

'Malo mi je neugodno jer znam da su svi dali sve od sebe, ali drago mi je što sam pobijedio i što sam sudjelovao u ovoj emisiji. To je jedno bogato iskustvo i upoznao sam ove drage prijatelje', zaključio je skromno Zoran.