Pred Vodenjacima je vrlo povoljna godina!

Najjače polje bit će područje financija, koje je zbog tranzita Marsa u siječnju. Položaj planeta vas može natjerati na impulzivne odluke, stoga morate biti oprezni s potezima koje činite, kako ne biste izazvali kontraefekt. Čuvajte se psihičkog stresa!

Ljubav

Pred vama je godina u kojoj će se događati glavne stvari u nekim drugim područjima. Ne brinite, bit će ljubavi, ali nećete se morati boriti s nekim ljubavnim iskušenjima ili nečim sličnim. Sve će biti manje-više uredno, pa ako ste u vezi, nadogradit ćete je najbolje što znate. Samo pazite da voljenu osobu ne zanemarite zbog posla ili ako ste još sami budite otvoreni za nove prilike i poznanstva. Nemojte se prepustiti lošim mislima (jer će vam Saturn u vašem znaku s vremena na vrijeme malo više smetati), već potražite društvo i vesele ljude. Čak i na daljinu ili na kratko. Dugi boravak Marsa u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i djece u Blizancima u drugom dijelu godine, sigurno će donijeti još događaja, ali umjereno, na vašu radost. Venera će pomoći od 7.3 do 6.4, od 24.6. do 19.7, te ponovno od 30 9. do 24.10.

Godišnji horoskop za Vodenjake za 2022
Profimedia 

Posao

Ovo je godina u kojoj ćete imati brojne prilike promijeniti stvari u svom poslu i karijeri. Osim što će vam Jupiter veći dio godine otvarati lijepe prilike za zaradu koje bi vas usrećile, a vjerojatno ćete ih zdušno iskoristiti, na vašem prirodnom 10. polju karijere, u Škorpionu, 16. svibnja dogodit će se dvije pomrčine. . i 25.10. Bit će to dani kada ćete morati pametno reagirati, možda ćete proći kroz određena iskušenja vezana uz temu posla, te se naviknuti na moguću novu situaciju ili promjenu. Donosite odluke barem dan nakon što pomrčina prođe jer tada vidite jasnije. Povremeno će vam se činiti da nema šanse spojiti nespojivo, ali kad malo bolje razmislite, pronaći ćete ključ za isto.

Novac

Sve je u redu na ovom polju. Prihodi će biti dobri, imat ćete priliku osigurati si sve što trebate i želite. Možda nećete uštedjeti onoliko koliko ste planirali, ali postoje neke dobre investicije koje će biti vrijedne nedostatka novca na vašem štednom računu. Društveni i obiteljski događaji zahtijevat će veće troškove.

Obitelj

Na području obitelji nema većih promjena. U prvom tromjesečju godine suočit ćete se s problemima u obitelji zbog kojih ćete biti pod stresom. Preporučljivo je pristupiti ovim problemima sa strpljenjem. Neka prođe malo vremena i na kraju će sve biti u redu.

Zdravlje

Stres je vaš najveći problem u 2022. godini, kaže godišnji horoskop. Mogući su manji probavni problemi. Ako ne pridajete dovoljno pažnje mentalnom zdravlju i fizičkom stanju, ovi problemi mogu utjecati na sva druga područja života. Pronađite hobi, jedite ispravno i radite sve što utječe na vaše mentalno zdravlje.