Ovan

21. ožujka: Jupiter stvara konjunkciju s Merkurom, planetom putovanja – Jupiter i Merkur, zajedno, planeti su za lijepo vrijeme, pa je ovo sjajno vrijeme za bijeg, organiziranje društvenih događaja i prepuštanje lijepim trenucima.

1. travnja: Mladi Mjesec u Ovnu – Ovo je u osnovi astrološka Nova godina, a u vašem je znaku, pa je vrijeme da aktivirate nove važne pothvate, odnose, sheme, uloge, aktivnosti i projekte. Radite ono što vam ubrzava otkucaje srca i jače pumpa krv. Izazovite sebe. Sve do čega vam je stalo započnite u proljeće.

30. listopada: Vaš vladajući planet Mars ide retrogradno (do siječnja 2023.), pa ćete se osjećati kao da vam je energija i strast opala i izblijedila, te ćete biti bezvoljni. Provjerite jeste li do ovog datuma aktivirali sve ključne odluke u svom životu za 2022. godinu. Potrudite se da sve što vam je važno bude u pogonu do sredine jeseni.

Bik

23. travnja: Merkur je u konjunkciji sa sjevernim čvorom, koji povezuje vaš ljubavni život s putovanjima. Stoga se nemojte šokirati ako ljubav za cijeli život upoznate tijekom putovanja, odmora ili čak putovanja na posao. Ako ste u sretnoj vezi, onda organizirajte mali odmor oko ovog datuma, tko zna što može donijeti...

30. travnja: Mladi Mjesec u Biku. Novi mjeseci su vrijeme aktivacije, dakle, usredotočite se na velika nova dostignuća u svom ljubavnom i financijskom svijetu. Poboljšajte odnose, uložite u planove, popravite svoje potrošačke navike, te se pobrinite da se vaši voljeni osjećaju voljeno. Okrenite novi list.

9. prosinca: Venera u Strijelcu je kvadrat Jupitera u Ribama. Apsolutno pravi dan da ostvarite svoj san u ljubavnom životu. Put naprijed dolazi iz razumijevanja onoga što je pošlo po zlu u prošlosti, stoga malo razmislite prije nego što pokrenete nove planove. Živite i učite.

Blizanci

14. siječnja: Prvi retrogradni Merkur počinje 2022. (i događa se ponovno 10/5 - 3/6, 9/9 - 2/10 i 29/12). U osnovi, ovo je vaš planet koji se igra i stvara prilike za putovanja i komunikaciju. Možda vi, kao ultimativno biće kojim vlada Merkur, možete pomoći drugima da se nose sa zbunjujućim i konfliktnim situacijama – dobri ste u suočavanju s nejasnoćama i promjenama. Pomozite drugima da pronađu jasnoću i održavaju stvari u pokretu.

30. svibnja: Mladi Mjesec u Blizancima. Usredotočite se na velika nova dostignuća u svijetu putovanja i posla. Razmislite o svom mjestu u životu (radno mjesto, dom, lokacija, položaj, status) i aktivirajte nove planove kako biste bili tamo gdje STVARNO želite ići. Što više ciljate, to je bolji rezultat. Okrenite novi list.

16. srpnja: Zahvaljujući Merkuru u konjunkciji sa Suncem u Raku, osjećate se super nostalgično i prisjećate se ljudi, mjesta i stvari iz prošlosti prema kojima ste nekada osjećali veliku naklonost. Vratite se na stazu sjećanja i ponovno pokrenite veze koje vam nedostaju.

horoskop
Shutterstock 

Rak

21. ožujka: Jupiter stvara konjunkciju s Merkurom, što vam daje dopuštenje da se prepustite zabavi, radosti, zadovoljstvu i uživanju. Što god najviše želite u svom životu, usredotočite se na to danas i molite se za to. Snovi se mogu ostvariti.

16. svibnja: Pomrčina Mjeseca u znaku Škorpiona izvlači tajne na površinu, a tajne su ono čemu ne možete odoljeti. Ovog intuitivnog idjet ćete što se nalazi ispod površine, sve dalje i dublje. Usmjerite pogled na ono o čemu mislite da trebate znati više.

29. lipnja: Mlad Mjesec u Raku. Usredotočite se na promjene u vašem odnosu i kod kuće. Napravite planove za selidbu, pogledajte lokaciju, počistite kaos u kući, organizirajte čarobni noćni izlazak, posjetite udaljenu obitelj, ponovno se povežite s prijateljstvima. Okrenite novi list.

Lav

30. travnja: pomrčina Sunca u Biku. Sve vaše omiljene stvari danas su u centru pažnje: glamur, užitak, kreativnost i romantika. Bilo da želite napraviti promjenu, otići na odmor, pokrenuti kreativni tečaj ili projekt ili ostaviti veliki dojam u svom ljubavnom životu... ovo je dan da to aktivirate.

28. srpnja: Mladi Mjesec u Lavu. Usredotočite se na promjene u načinu na koji se predstavljate svijetu, bilo da se radi o izgledu, temperamentu, komercijalnim ponudama, samopromociji ili ponašanju. Ovaj Mlad Mjesec je poziv da se transformirate u najbolju verziju sebe. Okrenite novi list.

21. studenoga: S Merkurom u konjunkciji s Venerom (planetom ljepote i užitka) u Strijelcu, nema boljeg vremena da provedete vrijeme s osobom koju volite i dopustite da prizor ili krajolik pomognu da vaš odnos podignete na sljedeću razinu.

Djevica

14. siječnja: Prvi retrogradni Merkur počinje 2022. (i događa se ponovno 10/5 - 3/6, 9/9 - 2/10 i 29/12). Uglavnom, ovo je vaš planet koji se igra i stvara prilike i dobru komunikaciju s ljudima oko vas. Možda vi, kao ultimativno biće kojim vlada Merkur, možete pomoći drugima da se nose sa zbunjujućim i konfliktnim klimama – dobri ste u suočavanju s nejasnoćama i promjenama. Pomozite drugima da pronađu jasnoću i održavaju stvari u pokretu - kao rezultat toga ćete biti nagrađeni i poštovani.

30. travnja: Venera je u konjunkciji s Jupiterom u Ribama, što vam daje nalet super-moći u obliku samopouzdanja i vjere. Ovo je VAŠ dan za zabavu s gotovo svim stvarima u životu. Izgledat ćete dobro, osjećati se odlično, pucati na sve strane i osjećaš se nezaustavljivo. Neka se ovaj dan računa. Učinite nešto nevjerojatno!

27. kolovoza: Mladi Mjesec u Djevici. Usredotočite se na velike nove napretke u svom poslovanju i svijetu obveza. Prijavite se za poziciju koju najviše želite, preuzmite novi projekt, pošaljite svoj životopis, pregledajte svoje obveze i obavite reviziju (povucite se od zastarjelih ili neuspješnih i uvedite nove, uzbudljive), ažurirajte svoj jesensko-zimski kalendar, organizirajte se. Okrenite novi list.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

25. srpnja: Venera u Raku je u kvadratu s Jupiterom u Ovnu, što znači da se drugi otvaraju i dijele što stvarno osjećaju prema vama. Ovo je dan da otkrijete da imate tajnog obožavatelja ili da vam vaš partner izjavi ljubav i možda ponudi brak! Ljubav je danas u zraku.

25. rujna: Mladi Mjesec u Vagi. Usredotočite se na promjene u područjima života kojima vlada Venera (vaš planetarni vladar), tj. ljubav, novac, zadovoljstvo, ljepota. Bilo da se radi o velikoj strasti s voljenom osobom, financijskoj reviziji, promjeni životnih navika ili transformaciji, učinite ono što vas trenutno najviše inspirira. Okrenite novi list.

15. studenoga: Venera u Škorpionu je u trigonu s Jupiterom u Ribama, što znači da se fokusirate na veze koje zahtijevaju najviše pažnje u vašem životu. Na ovaj dan možete prevladati prošlost, oprostiti i zaboraviti, popraviti pukotine i obnoviti čvrste odnose s onima koje želite ponovno imati u svom svijetu.

Škorpion

29. travnja: Pluton je retrogradan, što utječe na vaše osobne planove. Pobrinite se da sve što vam je važno u 2022. godini već bude u tijeku do ovog datuma, ako želite imati najveću šansu da sve prođe bez problema. Nakon tog vremena očekujte da ćete naići na nekoliko problema čak i u svojim najboljim planovima.

25. listopada: Škorpionov mladi mjesec. Usredotočite se na veliki novi napredak u svojoj toleranciji i predanosti intimnosti i iskrenosti s onima koje volite. Postavljate barijere, žestoko ste zaštitnički nastrojeni (čak i tajnoviti). Ponekad to stvara distancu, čak i kada želite biti blizu. Zato priznajte i podijelite, budite ranjivi, pustite ih unutra. Okrenite novi list.

8. studenoga: Pomrčina Mjeseca u Biku (vaš suprotni znak). Bez obzira na prepreke ili probleme, ovo je dan kada možete premostiti svaki jaz i prevladati svaku prepreku s onima kojima se želite posvetiti u svom životu. Napravite velike geste, pokažite naklonost, recite im kako se osjećate. To će biti recipročno.

Strijelac

30. travnja: Venera je u konjunkciji s Jupiterom u Ribama, zbog čega se osjećate nezaustavljivo, čarobno, nadahnuto i motivirano da dobijete ono što želite i zaslužujete. Danas vas nitko ne može odbiti, stoga uložite svoj trud u nešto što zaista želite manifestirati i začudite se koliko daleko možete dogurati u tako kratkom vremenu.

16. srpnja: Zahvaljujući Merkuru u konjunkciji sa Suncem u Raku, osjećate se super nostalgično i prisjećate se ljudi, mjesta i stvari iz prošlosti prema kojima ste nekada imali veliku naklonost. Vratite se na ulicu sjećanja i ponovno pokrenite veze koje vam nedostaju.

23. studenoga: Mlad Mjesec u Strijelcu. Usredotočite se na širenje vidika. Vi ste istraživač zodijaka i borac za slobodu i trebate pronaći novi prostor i svježu energiju. Počnite stvarati novu avanturu za sebe, možda odluku ili ambiciju za početak 2023. Pronađite i pratite ono što vas trenutno uzbuđuje. Okrenite novi list.

horoskop
Shutterstock 

Jarac

2. siječnja: Mladi Mjesec u Jarcu. Ovaj se mjesec usredotočite na svijet svoje karijere. Napravite svoj novi plan od 5-10 godina (ovo je zabavno za Jarce!). Dobijte povratne informacije, pogledajte oko sebe, zatražite povišicu, mapirajte svoje snage i nezadovoljene potrebe na radnom mjestu, razmislite o tome gdje možete napraviti razliku, potražite nove prilike, ažurirajte svoju mrežu i profil. Okrenite novi list.

25. listopada: Pomrčina Sunca u znaku Škorpiona. Ovaj snažan događaj će u vama aktivirati duboku potrebu i motivaciju za promjenom i transformacijom. Moguće je na površinu izbaciti želje koje ste dugo ignorirali ili potiskivali. Pustite da sve teče i neka vas ove potrebe odvedu do onoga što je najbolje za vas. Proces velikih promjena počinje upravo ovdje.

9. prosinca: Venera u Strijelcu je kvadrat Jupitera u Ribama. Ovo je dan za reviziju vašeg ljubavnog života iz prošlosti, prikupljanje životnih lekcija i mudrosti te donošenje novih odluka o tome kako želite da stvari budu u budućnosti. Svjesno počnite osmišljavati krajolik odnosa u kojem želite živjeti. BUDITE promjena koju želite vidjeti, vodite svojim primjerom. Danas možete napraviti razliku.

Vodenjak

1. veljače: Mladi Mjesec u Vodenjaku. Usredotočite se na temu izuma i inovacija. Identificirajte nezadovoljene ili loše zadovoljene potrebe u svom životu i osmislite novo rješenje za njih. Stvorite i izmislite nove ideje, akcije, pristupe i alate za rješavanje problema ili nedostataka u vašem svijetu. Danas ćete imati pristup uvidu i mašti i priliku da napravite planove koji će uspjeti. Okrenite novi list.

25. srpnja: Venera u Raku je u kvadratu s Jupiterom u Ovnu, što znači da se drugi otvaraju i dijele što stvarno osjećaju prema vama. Ponekad ste poznati po tome što ste malo povučeni u glavi, a danas će vam planeti pomoći da se vratite u zagrljaj onih koje volite.

8. studenoga: Pomrčina Mjeseca u Biku. Bez obzira na prepreke ili probleme, ovo je dan kada možete premostiti svaki jaz i prevladati svaku prepreku s onima kojima se želite posvetiti u svom životu. Napravite velike geste, pokažite naklonost, recite im kako se osjećate. To će biti recipročno.

Riba

2. ožujka: Mlad Mjesec u Ribama. Usredotočite se na velike nove napretke u svom duhovnom i emocionalnom svijetu. Ovo je vrijeme za eksperimentiranje i isprobavanje novih tretmana, rituala i praksi kako biste se iznutra osjećali dobro. Ako vas zanima ezoterija, idite na sat ili kupite novu knjigu (astrologija, tarot, reiki, liječenje čakrama, vještičarenje... što god pluta u vašem čarobnom čamcu). Okrenite novi list.

23. travnja: Merkur je u konjunkciji sa Sjevernim čvorom, koji povezuje vaš ljubavni život s putovanjima. Stoga se nemojte šokirati ako ljubav za cijeli život upoznate tijekom putovanja, odmora ili čak putovanja na posao. Ako ste u sretnoj vezi, onda organizirajte mali odmor oko ovog datuma, tko zna što može donijeti...

28. lipnja: Retrogradni Neptun znači misterij i iluzije posvuda. Neptun je vaš vladajući planet, pa ako itko može pomoći drugima da se snađu u tajnama i lažima svojih života, to ste vi. Ovo je dan kada morate biti prisutni i vidljivi onima koje volite jer im možete pomoći. I time ćete ojačati veze i odanost koji su vam najvažniji.