Majčin dan u Hrvatskoj obilježavamo svake godine točnije, druge nedjelje u svibnju. To znači kako će nedjelja koja je pred nama biti u znaku naših majka i zahvalnosti za sve ono što čine za nas. Toga dana pokazujemo im zahvalnost i ljubav, a tradicionalno ih darujemo cvijećem i malim poklonima koji su pažljivo birani s ljubavlju.

Ako poželite učiniti nešto više ovom prilikom, a još uvijek niste odlučili što, mi vam predlažemoodlazak na kolač ili ukusan sladoled.Kako bismo vam olakšali potragu za mjestima koja su najbolja donosimo vam njihov popis u nastavku teksta koji slijedi.

Zagreb

Le Kolač

Boutique slastičarnica Le Kolač zahvaljujući kvaliteti i prepoznatljivim slasticama iznimno je popularna. Malu slastičarnicu s terasom možete posjetiti na nekoliko lokacija u Zagrebu, a glavna od njih je na adresi Petretićev trg 3.

b041

Jedna od omiljenih slastičarnica u Zagrebu nalazi se na adresi Masarykova 25. Ondje osim u šalici kave možete uživati u slatkim delicijama ili kremastom sladoledu. 

Jolie Petite Patisserie

Mjesto koje oduševljava od prvog dana kako se otvorilo. Nalazi se na Knežiji, a ponekad je gotovo nemoguće pronaći slobodno mjesto. Okusi koji se nalazi u ponudi naprosto oduševljavaju, ali osim slatkih u ponudi se mogu pronaći i slana jela.

Split

Cookie Lab 

Prva Splitska slastičarnica s našeg popisa nalazi se na adresi Put Firula 1. Oni koji su probali njihove slastice kažu kako su najbolje u gradu, stoga znamo da ako posjetite ovo mjesto nećete ostati razočarani.

Luka Ice Cream&Cakes

Slatko mjesto smjestilo se u samom centru grada u ulici Petra Svačića 2. Ova klasična trgovina s izlogom i pultom nudi ukusne sladolede i kolače po narudžbi.

Borgo - Knedla Bar

Uz kavu možete uživati i u slasnim knedlama, čiji će vas okusi oduševiti, a najnoviji - malina i pistacio apsolutni je hit. Ovo slatko mjesto možete posjetiti na adresi Ulica Domovinskog rata 21.

Varaždin 

Kavana Grofica Marica

Kava i slastice zasigurno su odlična kombinacija, a u njoj možete uživati u centru našeg baroknog grada. Kavana se nalazi na adresi Trg kralja Tomislava 2, a vjerujemo kako će ova ponuda i proljetno sunce biti idealna kombinacija.

Osijek

GOLD by Waldinger

Za kraj, još jedno mjesto koje ako izaberete nećete pogriješiti. Nalazi se u Županijskoj ulici, a vjerujemo kako ćete ponudom biti oduševljeni.