Mlada srpska pjevačica, Sara Jo, objavila je novi spot za pjesmu 'Zar ne'.

U spotu se mogu vidjeti i scene s najglamuroznijeg događaja godine Jana Story Hall of Famea kada je Sari uručena nagrada za regionalnu zvijezdu u usponu.

Za potrebe snimanja spota, Saru je kamera pratila tijekom mjesec dana, a dokumentaristički pristup cijeloj priči daje potpuno novo svjetlo na estetiku mlade umjetnice koja nas je navikla na senzualne visokobudžetne spotove, koji su gotovo uvijek izazivali buru komentara u javnosti.

Sara Jo u spot je uvrstila scene s Jana Story Hall of Famea
Pave Elez 

Spot je realiziran u suradnji sa produkcijom SESTRICE iz Zagreba pod redateljskom palicom Luke Sepčića.

Podsjetimo, pop zvijezda na Storyjevom partyju pojavila se u romantičnoj kreaciji Mihana Momose. U kratkom razgovoru na crvenom tepihu Sara nam je otkrila kako se jako veseli 'poznatim i dragim licima, a posebno mojoj Franki s kojom sam stalno na liniji'

Franka i Sara zbližile su se nakon zajedničkog dueta, a osim s Frankom u odličnim je odnosima i s Jelenom Rozgom, a na crvenom tepihu s Natašom Bekvalac, trio je napravio pravu pomutnju, što možete vidjeti i u Sarinom novom spotu.

Sara je u sretnoj vezi s plesačem Žigom Sotlarom, a u plesača se zaljubila 2021. godine nakon prekida veze s producentom Milkom Babićem. Žiga je vrlo uspješan plesač iz susjedne Slovenije, vrlo dobro poznat brojnim zvijezdama sa srpske scene.

Sara je sretne vijesti potvrdila tijekom konferencije za medije povodom dočeka 2022. godine ispred Skupštine u Beogradu, kada su je novinari pitali o novostima u ljubavnom životu.

U galeriji pogledajte više fotografija Sare i njezinog dečka Žige.

Aleksandar Čavić, Banja Luka Fest Sara Jo s dečkom na koncertu Josipe Lisac