Jesen će nam donijeti neke jako turbulentne astro aspekte kada je riječ o ljubavnim odnosima, a puno mirnije neće biti ni kada je riječ o profesionalnim sferama života. Dok će se neki naglo obogatiti, drugi će se pak naći pred financijskim izazovima koji bi ih mogli stajati živaca, ali im i u potpunosti isprazniti novčanike. 

Prema tumačenju ruskog astrologa Pavel Globa tri će se horoskopska znaka naći na posebnom udaru. 

Rak

Tijekom nadolazećeg razdoblja biti će trenutaka kada ćete poželjeti iskočiti iz vlastite kože od muke. Puno stresa očekuje vas u radnoj atmosferi i na poslu, a na sve izazove je najbolje da odgovorite staloženošću. No, kako su Rakovi jako emotivni, možete očekivati kako ćete liti suze kada dođete kući s posla – jer će stres biti prevelik. Svejedno, potrudite se da drugi ne vide i ne saznaju koliko vam je teško. Ovaj period će proći, a vi ćete se vratiti na pravi put, samo zadržite dostojanstvo.

Znakovi Zodijaka koji će se naći pred bankrotom
Shutterstock 

Strijelac

Trebate obratiti pažnju na svoj privatan život, obitelj i odnose na radnom mjestu. Naime, jesen vam donosi brojne turbulencije u poslovnom okruženju, a jako biste se trebali paziti sukoba s nadređenima jer bi vas konflikti mogli stajati posla. Također, osim naglih i nenajavljenih otkaza trebate se paziti ulaganja u neki novi posao, jer bez jako pomno razrađenog poslovnog plana možete očekivati financijsku propast. Zbog loše isplaniranih financija mogli biste izgubiti veće svote novca.

Financijski horoskop za jesen 2022
Shutterstock 

Jarac

Jarčevima, inače uvijek financijski jako racionalnom znaku koji savršeno upravlja novcem, ovaj će period biti ispunjen potpunim ludilom. Naime, Jarci će naglo povući neke nesmotrene odluke, a koje bi ih mogle dovesti do financijske propasti. Zbog toga astrolozi traže od ljudi rođenih u ovom znaku da se suzdrže od investicija, davanja otkaza i novih zapošljavanja. Nakon Nove godine slijedi puno perspektivniji period, pa je tada bolje ulaziti u nove projekte.