Ova zima donijet će mnogima poslovne probleme i financijske turbulencije, ali će nekima barem na ljubavnom polju cvasti ruže. Naime, do početka 2023. neke bi trebala pogoditi Kupidova strelica koja će ih nagnati da se zaljube preko ušiju. Iako se možda nisu tome ni nadali, snaći će ih leptirići u trbuhu, osjećaj uzleta i ljubavnih strasti, a libido bi im mogao biti snažniji no ikad prije.

Astrolozi otkrivaju da će zvijezde u ljubavnom smislu biti posebno naklonjene sljedeća tri horoskopska znaka.

Škorpion

Strastveni i vatreni znak Škorpiona ove će zime osjetiti plamen ljubavi snažnije no ikad ranije. Iako možda već misle da su iskusili ljubav svog života i prošli sve što se na ljubavnom planu može doživjeti, to će se pokazati kao netočno. Ove zime u život bi im mogla ušetati osoba koja će ih u trenu osvojiti i izgledom i osobnošću, a moglo bi doći i do zabranjenih afera. Ništa horoskopske Škorpije neće spriječiti da se zaljube ove zime. 

Strijelac

Avanturizmu skloni Strijelci ove će zime osjetiti plamen prave, nježne ljubavi. Iako su inače skloni promiskuitetu i lako prelaze 'sa cvijeta na cvijet', do Nove godine bi se mogli zaljubiti istinski i duboko te ih neće zanimati nitko osim te jedne posebne osobe. Ljubav bi im se mogla dogoditi slučajno i neočekivano, kada će ju najmanje očekivati. 

Ribe

Ribe su generalno sentimentalne, nježne i romantičarski nastrojene, a ova zima će im biti ispunjena magičnim romantičnim trenucima baš po njihovom ukusu. Šetnje, romantični izlasci i večere bit će dio njihove svakodnevice, a osoba kojoj će pokloniti svoje srce mogla bi lako postati i njihova dugoročna ljubav s kojom će planirati provesti život.