Ovan

Siječanj donosi povoljne aspekte Ovnovima, Jupiter ulazi u vaš znak i pokreće pozitivnu atmosferu u vezi i braku. Imate priliku da izgradite stabilan odnos s partnerom, uživajte u idiličnom zimskom mjesecu. Slobodne Ovnove očekuje miran mjesec, uživate u pažnji koju dobivate od okoline, ali trenutno niste fokusirani na ljubav. Kraj mjeseca možete vam donijeti novo poznanstvo.

Ovnovima siječanj donosi promjene na poslovnom planu, mnogi Ovnovi promijenit će posao u prvoj polovini mjeseca. Iznenada preko prijatelja i poznanika možete doći do posla koji dugo želite, položiti važne testove i pokazati se kao savršen kandidat za predstavljenu poziciju. Ovnovi koji ostanu na starom poslu razmišljaju o odlasku u inozemstvo. Zadovoljni ste financijskom situacijom, nema većih promjena na ovom polju.

Bik

Jupiter u Ovnu vam ne odgovara, stvara pomutnju u međuljudskim odnosima i generalno nemate strpljenja za svoje okruženje. Nemojte ulaziti u konflikt, pokušajte se smiriti i oslobodite negativne energije uz fizičku aktivnost. Partner pokušava istolerirati vašu nervozu, dragi ljudi se trude da vam ugode, pokažite im zahvalnost. Slobodni Bikovi vrijeme provode s prijateljima i rođacima, generalno gledano nema većih promjena na ljubavnom planu.

Potreban vam je odmor, ako se pruži prilika za putovanje iskoristite je. Nemojte mnogo razmišljati o poslovnim suradnicima, došlo je vrijeme da zastupate svoje interese. Najbolje bi bilo da prvu polovicu mjeseca iskoristite za druženje, odmor i kvalitetan san. Siječanj vam ne donosi velike poslovne prilike i promijene, tako da se možete posvetiti sebi. Pokušajte odoljeti impulzivnim kupovinama. Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

Blizanci

Blizance očekuje miran mjesec, fokus je na druženju s bliskim rođacima. Vas je u potpunosti osvojila praznična euforija, a mnogi Blizanci razmišljaju o proširenju obitelji. Očekuje vas idilična atmosfera u okviru doma. Slobodne Blizance može kontaktirati osoba iz prošlosti, priznat će vam svoje greške i inzistirati na novoj šansi.

Na početku siječnja Sunce u Jarcu traži od vas da budete organizirani, napravite jasne planove za budućnost. Iskoristite prvu polovicu siječnja za definiranje osobnih ciljeva koji će vam u 2023. godini donijeti prosperitet. Drugu polovicu mjeseca mnogi Blizanci provest će aktivno, na kraćim poslovnim putovanjima. Nećete biti vezani za klasično radno mesto, što će vas inspirirati.

Veliki horoskop za siječanj 2023.
Shutterstock 

Rak

Vaša romantična strana osobnosti izlazi na površinu, uživate u svakom trenutku provedenom s partnerom. U fokusu će vam biti dragi ljudi, želite da ih iznenadite i uljepšate prazničnu atmosferu. Povoljan je period za ulazak u ozbiljnu vezu, nema razloga za nesigurnost. Siječanj je mjesec koji od vas traži da budete hrabri i da osvijestite ljubav prema sebi i ugodite svom tijelu i umu. Uživajte u prijatnim astrološkim aspektima!

Vaš fokus nije na poslovnim aktivnostima, želite odgoditi važne obaveze za veljaču. Očekuju vas nesporazumi s kolegama, pokušajte smiriti napetu situaciju. Prva dva tjedna siječnja bit će mirna, ali vam druga polovina mjeseca donosi nove poslovne obaveze i većina neće uspjeti da ih odgodi za veljaču ma koliko to željeli. Pokušajte da se skoncentrirate, fizička aktivnost vam može pomoći kao i boravak na svježem zraku prije odlaska na posao.

Izbjegavajte alkoholne napitke.

Lav

Opustili ste se u toku praznika i odmorili od zahtjevnih poslovnih obaveza. U prvoj polovici siječnja većina Lavova bit će usredotočena na kućne poslove i obiteljske odnose. Druga polovica mjeseca slobodnim pripadnicima znaka može donijeti promjene, ulazak u neobaveznu vezu ili prolazan flert. Zauzeti Lavovi zadovoljni su odnosom s partnerom, ne želite promjene, uljuljkani ste u zajedničkoj svakodnevici.

Vaša energija nije kao u prethodnim mjesecima što primjećuju poslovni suradnici, ovo je prolazan period u kojem se radije treba posvetiti sebi. Vašem tijelu nedostaje fizička aktivnost, što utječe na koncentraciju. Ostanite fokusirani na važne projekte, sitne poslove ostavite za drugu polovicu mjeseca. 

Djevica

Pred Djevicama je nešto mirniji mjesec u usporedbi s prosincem. Retro Mars i dalje djeluje na vas. Nemojte ulaziti u konflikt s bliskim ljudima, nećete moći izraziti osjećanja na pravi način, vaše riječi mogu biti pogrešno protumačene. Pred slobodnim pripadnicima znaka je mjesec u kojem se susreću s novim poslovnim izazovima, u fokusu vam nije ulazak u vezu i generalno stupanje u kontakt s novim osobama. Uživajte u svom solo statusu.

Očekuju vas novi poslovni izazovi, mnogi će se odlučiti za dodatan honorarni posao. Ako honorarni posao shvatite ozbiljno on može prerasti u osnovu profesiju u sljedećim mjesecima. Povoljan je period za rast i razvoj u karijernom smislu, iskoristite ga hrabro. Lagano izlazite iz financijske krize, osjećate se rasterećenije i pozitivnije.

Siječanj 2023. donosi velike promjene
Shutterstock 

Vaga

Pred Vagama je harmoničan siječanj, imate priliku da pokažete partneru da se ponosite njegovim poslovnim uspjesima. Nemojte kriti oduševljenje. Izbjegavajte neobavezan flert, može narušiti stabilnost vaše veze što ćete kasnije teško popraviti. Radije se fokusirajte na hobije, nemojte dokazivati svoju vrijednost neobaveznim flertovanjem. Slobodne očekuje zanimljiv mjesec koji će iskoristiti za izlaske i druženje s ljudima koje dugo nisu vidjeli.

Vi maštate o boljoj poslovnoj poziciji, želite pretvoriti hobi u primarni posao, ali je za to potrebno vrijeme. Prihvatite činjenicu da poslovni uspjesi ne stižu preko noći, potrudite se da ostanete disciplinirani u svakodnevici. Očekuje vas bolja materijalna situacija, imate priljev novca iz inozemstva. U prvoj polovici siječnja možete uživati u kupovini poklona za drage ljude.

Škorpion

Dostižete stabilnost kojoj dugo težite kada su u pitanju međuljudski odnosi. Imate priliku da obnovite kontakt s daljim rođacima i dragim ljudima koje dugo niste vidjeli. Uživajte u blagdanskoj atmosferi, koja će za mnoge od vas trajati sve do samog kraja siječnja. Partner vas podržava i trudi se da vam ugodi, tako da se svakodnevno osjećate ugodno. Očekuju vas sitne popravke u kući, za koje ćete biti odgovorni.

Fokus nije na poslovnim planovima, želite se opustiti i odmoriti. Tijekom siječnja pružit će se prilika da pomognete bliskoj osobi da dođe do povoljne poslovne pozicije. Ovakav potez će biti cijenjen u godinama pred vama. Mnoge Škorpije organizirat će putovanje u drugoj polovini siječnja, kratak odmor potaknut će u vama kreativnu energiju.

Strijelac

Venera izlazi iz sazviježđa Jarca u prvom tjednu siječnja što u vama budi kreativnu energiju. Strijelčevi imaju priliku da se posvete svojim hobijima i uključe partnera u kreativni rad. Siječanj je miran mjesec koji će vam donijeti pozitivnu energiju u odnosu s dragim ljudima. Slobodni imaju priliku da upoznaju kreativnu i dinamičnu osobu, koja će ih inspirirati tako da se zauzmu za sebe. Pred vama je povoljan period za ulazak u vezu.

Fokusirani ste na planove i želje, poslovne aktivnosti odrađujete motorički i niste pretjerano opterećeni poslom. Imate formirane radne navike zahvaljujući kojima vam ostaje dosta slobodnog vremena. Iskoristite siječanj za rad na sebi, na različitim životnim poljima. Imate podršku svojih suradnika.

Ojačajte imunitet, nemojte preskakati obroke.

Što nam zvijezde predviaju za siječanj 2023.?
Shutterstock 

Jarac

Siječanj je tradicionalno rezerviran za druženje s prijateljima i rodbinom, uživajte u blagdanskoj čaroliji! Nema većih promjena na ljubavnom planu, pred vama je period mira i imate priliku da uživate u svakodnevici. Slobodni Jarčevi u prvoj polovici mjeseca mogu osjetiti usamljenost, želju za ulaskom u vezu. Nemojte biti brzopleti, osvijestite prednosti solo života i dobro upoznajte osobu koja vam se sviđa prije nego što stupite u vezu.

Stabilna poslovna atmosfera očekuje pripadnike znaka, nema većih promjena na poslovnom planu. Fokusirani ste na privatni život i trudite se da ne ulazite u konflikt s poslovnim suradnicima i završite svoje obaveze u skladu s rokovima. Očekuju vas manje oscilacije kada su financije u pitanju, moguća je manja kriza ako ćete trošiti novac bez plana u prvom dijelu siječnja.

Vodenjak

Ovaj mjesec možete se riješiti starih obrazaca ponašanja i postanete produktivniji u svakodnevici. Očekuju vas romantični trenuci s partnerom, uživajte u zajedničkom vremenu i stvarajte planove koji će vam osigurati blistavu budućnost. Slobodnim Vodenjacima smiješi se ljubav, imate priliku da započnete vezu s osobom koja se već duže vrijeme trudi da vas osvoji. Uživajte u siječnju.

Vama je potreban kratak predah od užurbane svakodnevice i poslovnih obaveza. Ako se pruži prilika iskoristite prvu polovicu mjeseca za odmor i dobro se naspavajte. U drugom dijelu mjeseca očekuju vas novi poslovni izazovi. Moguća je poslovna ponuda koja će u vama potaknuti kreativnost, tako da je rado prihvatite. Nema većih promjena na financijskom planu.

Ribe

Pred Ribama je produktivan mjesec tijekom kojeg imate priliku izgladiti odnose iz prošlosti, s prijateljima ali i daljim rođacima. Inzistirajte na konstruktivnim razgovorima i ostanite usredotočeni na konkretna rješenja, koja će vam osigurati sretnu budućnost. Slobodne Ribe su fokusirane na sebe, trenutno ne želite mijenjati ljubavni status. Zadovoljni ste životom kakav vodite.

Moguća je nestabilnost na financijskom polju, zato nemojte trošiti novac olako. Dobro se organizirajte da bi vam ostala veća količina novca za drugi dio siječnja. Nema većih promjena na poslovnom planu, očekuje vas miran mjesec. Mnogi od vas maštaju o novom poslu, ali trenutno nema većih promjena, strpite se do proljeća.