Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Same chances

Zatrudnila sa 12 godina, a danas je postala olimpijka

Autor M.A.
Autor M.A.

Sve je moguće

Izvor: Profimedia

Nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila suparnicu u kategoriji do 51. kilograma, 26-godišnja kenijska boksačica Christine Ongare plasirala se na Olimpijske igre u Tokiju. Njezin pothvat posebno je velik s obzirom na teško djetinjstvo o kojem je progovorila nakon emotivne pobjede.

Bila sam malo dijete, praktički su me prisilili da probam nešto i onda me to uništilo

 Naime, osvajačica brončane medalje s igara Commonwealtha 2018. godine ostala je trudna sa samo 12 godina zbog čega je brigu o njezinom djetetu trebala preuzeti njezina vlastita majka. 'Moje dijete moju majku zna kao - majku', započela je potresnu ispovijest mlada sportašica te potom progovorila da je njezina životna situacija rezultat pritiska okoline. 'Bila sam malo dijete, praktički su me prisilili da probam nešto i onda me to uništilo. Imala sam težak život, ne volim previše pričati o tome', poručila je Christine i dodala da sebe vidi kao djevojku iz geta.

Izvor: Profimedia

Četrnaest godina nakon što je postala majka, Christine se uspjela kvalificirati na Olimpijske igre 2020. godine, što joj je, kako kaže, otvorilo mnoga vrata. 'Ne mogu uzdržavati obitelj na drugi način, tako da je ovo prilika koja se pruža jednom u životu', zaključila je boksačica.

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najčitanije

Najnovije

loader