Usprkos svim izazovima vezanim uz planiranje budućih vjenčanja želja budućih mladenki za lijepim i trendi izgledom ne jenjava. Okrećemo se novim vizijama ljepote, jer u fokusu su osobnost i jednostavan, ali atraktivan izgled. Pritom treba istaknuti da su mladenke i dalje spremne za glamur, ali biraju onaj s daškom minimalističke elegancije koji odiše lakoćom i prozračnošću. Bezbrižna sofisticiranost imperativ je nove sezone, a ovo su neki trendovi koje će mladenke, ali i njihove uzvanice rado odabirati.

pronovias GEIRANGER
Pronovias 

Boja breskve nova je roza

Prava nijansa rumenila može koži dati zdrav sjaj, pa čak i stvoriti iluziju izraženijih jagodica. Iako je ružičasta većini žena neodoljiva, boja breskve laskava je u kontekstu vjenčanog looka i s njom ne možete pogriješiti. Važno je da je rumenilo nježno i prozračno.

Minimalizam – zdrava koža je ključna

Žena je najljepša kad izgleda poput sebe, odnosno kad naglasi ono što na sebi najviše voli! Make up se često koristi za prikrivanje ili mijenjanje onog dijela sebe koji ne cijenimo, no trenutačno je popularna ideja svježeg i stvarnog izgleda, uz minimalno korištenje šminke jer – manje je više. Ipak, cilj je izgledati sjajno i njegovano, a ne blijedo.

pronovias GEIRANGER
Pronovias 

Nježni smokey eye

Koje asocijacije u vama budi pojam smokey eye? Vrlo vjerojatno najprije pomislite na kapke iscrtane olovkom te na tamna, oštra sjenila i grafičke oblike. Iako se često susrećemo s dramatičnim, glamuroznim smokey eye izgledom, sve je popularniji prirodniji, mekši stil koji stvara romantičan dojam. Bez obzira na odabranu nijansu sjenila, rezultat je prozračan i svilenkast smokey eye koji se savršeno nadopunjuje s modnim trendovima fokusiranim na jednostavnost.

Bold lips i jarki ruževi

Nude ruževi i neutralno osjenčane usne bili su must have brojnih mladenki. Suprotno očekivanjima, uz oči koje su bile i ostale u fokusu, u modu se vraćaju i naglašene usne. Ipak, to je na neki način razumljivo jer nam zbog obaveze nošenja zaštitnih maski nedostaju omiljeni ruževi u svakodnevnoj beauty rutini. Za one mladenke koje se odluče nositi prozirnu masku, naglašene usne sjajan su način da se osjećate glamuroznije, a pritom ostanete sigurne. U skladu s trendom minimalizma, rub usana više nije strogo iscrtan nego nježno zamagljen i utapkan kako bi upotpunio zdrav sjaj kože i nježno našminkane oči.