Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U potrazi ste za savršenim bridal outfitom? Posegnite za MIX&MATCH idejama

Donosimo odlične modne ideje u kojima se klasika i trend povezuju u savršeni bridal outfit

anne barge fall 22 Izvor: Anne Barge / fall 2022

Svaka povijesna etapa, svako desetljeće donosi posebnosti u svijetu vjenčanja, a te se posbenosti posebno mogu doživjeti u izgledu, uređenju vjenčanja te vjenčanoj modi. I dok bi mogli reći, vjenčanica ko vjenčanica, znamo da tome nije tako jer vjenčanica je prije svega odraz želja buduće mladenke, baš kao što su i vjenčanja odraz osobnosti para i rezultat njihovih odabira. A što se nosi? Od klasičnih vjenčanica do vjenčanih bridal odijela, od raskošnih krinolina do mini outfita, za vjenčanja u 2022. u trendu je miks stilova koji se međusobno mogu savršeno povezati te tako istaknuti osobnost mladenke. Donosimo odlične mix&match primjere u kojima se klasika i trend povezuju u savršeni bridal outfit.

Kratki velovi, šeširi, tokice, mrežice

Modni tjedni vjenčane mode koji su najvili što će se nositi u 2022. potvrdili su trend kratkih velova, onih u dužini ramena, velova i mrežica koji se nose u kombinacijama s tokicama (mini šeširima), kao i velova mrežica koji se nose preko očiju. Upravo je ovaj detalj i dio priče naslovnice novog broja Story vjenčanja.

Mini vjenčanica i maksi veo

Savršen odabir za mala, ne klasična vjenčanja, vjenčanja modno osviještenih mladenki koje žele tradicijskim detljem kao što je veo pomaknuti klasične modne granice.

High neck vjenčanice

Od onih klasičnih, royal stila, u kojima se su se udale lady Kitty Spencer te Paris Hilton, do trendi vjenčanica otvorenih leđa, kratkih rukava, bez rukava, zajedničko je jedno – visoki ovratnik.

Modni detalji

I najklasičnija vjenčanica postaje modno razigrana ukoliko odaberete trendi detalje. Rukavice, nakit (naglasak je na naušnicama), uresi za kosu, sunčane naočale, čizme... samo su dio liste detalja koje slobodno možete posuditi iz street style mode. Mi navijamo za rukavice! Dugačke, kratke, transparentne, čipkaste...

Magazin

Royals