U pripremama svake buduće mladenke važan je izbor vjenčanice, nakita, detalja i svakako frizure. Temelj svake lijepe frizure je njegovana i zdrava kosa, a svaku mladenku posebnom čini stil koji odabere za dan vjenčanja. Naglasak je i dalje na prirodnoj, lijepo nijansiranoj boji kose, ali okrećemo se priči o trendu koji rado biraju brojne mladenke. Jer u kosi se nosi holivudski glamur! Sam pojam asocira na frizure koje definiraju pojam glama, elegancije, ali i ženstvenosti, što je ujedno i neprolazan trend.

pronovias red sun
ATELIER PRONOVIAS 

Osnova ovog stila su valovi koji su tijekom godina postali klasik. Valovi u kosi dolaze u raznim verzijama, što ovisi o dužini i boji kose te modnom odabiru, a za njih se rado odlučuju i mladenke i uzvanice.

pronovias red sun
ATELIER PRONOVIAS 

Posebnost je valova u tome što se ista frizura može nositi na nekoliko načina dodatkom ukrasa za kosu. Holivudske valove rado preporučujem jer su zaglađeni, pomnije složeni i puni sjaja. Uz ovakvu frizuru odličan su dodatak ukrasne kopče vintage stila koje se uglavnom dodaju samo na jednu stranu pa tako oblikovana kosa dodatno otkriva ljepotu lica i profila, što je posebno važno na portretnim fotografijama.

pronovias red sun
ATELIER PRONOVIAS