Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Birati vjenčanicu prema horoskopskom znaku? Zašto ne!

Vjenčanica je haljina nad haljinama. Ona koja se bira s posebnim razlogom, s puno emocija, a odabrana vjenčanica odraz je stila i osobnosti buduće mladenke. A vjerovali ili ne, s odabirom vjenčanice veze ima i vaš horoskopski znak. Zvuči zabavno?

A kako bi i kroz ovaj aspekt zakoračili korak bliže odabiru haljine iz snova dovoljno je znati kojem horoskopskom znaku pripadate, a nije naodmet znati i koji je vaš podznak. Zašto? Iz razloga što horoskopski znak vas opisuje, potiče, opisuje. Podznak vam pruža karakteristike koje primjećuju drugi, utječe na vaš stil izražavanja te često utječe na odabir odjeće i detalja kojima želite impresionirati okolinu. Za horoskopske znalce zanimljiv je i znak u kojem se nalazio Mjesec u trenutku vašeg rođenja i koji je vaš svojevrsni nutarnji kompas. Od velike važnosti je i utjecaj znaka u kojem se smjestila Venera, planeta koji utječe na vaš stil rada, odnose, stav o umjetnosti, modi i ljepoti. Ovaj je planet odgovoran i za to da li će vaša vjenčanica biti jednostavna ili sasvim posebna. Ukoliko još ne znate - otkrijte ova vaša četiri znaka, te s tom spoznajom krenite u svijet vjenčane mode. Zabave neće nedostajati!

A kako svaki znak nosi i svoje karakteristike zanimljivo je istaknuti kako će zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) često misliti previše i kao da vole imati previše opcija te često pri odabiru vjenčanice nameću puno pitanja – Da li izgleda dobro? Da li je nosiva? Da li je u stilu mog vjenčanja? Nastojte na postavljena pitanja sami sebi odgovoriti.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) odabir vjenčanice često začine uvažavajući mišljenje drugih, a savjet je da slijede svoju intuiciju jer tako će odabrati najbolju opciju.

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) mogli bi utrošiti previše vremena na odabir vjenčanice. Zato je savjet – ne analizirajte previše, uvažite vama važne elemente udobnosti i glamura te dajte prednost udobnosti.

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) mogli bi vjenčanicu odabrati impulzivno. Zato je dobar savjet – uzmite vremena, ne očekujte da ćete savršenu vjenčanicu pronaći u dan, dva. Vjerujte u svoj nutranji osjećaj da je to ta haljina!

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Pronovias

Magazin

Royals