Moda stvorena za ekstravagantne romantičarke, moda je koju stvara slavni Zuhair Murad. Njegove se bridal kolekcije očekuju s velikim uzbuđenjem, jer on je jedan od dizajnera koji ne odustaje od vizije kako je upravo vjenčanica haljina nad haljinama, pa ne čudi što se i njegova pariška haute couture kolekcija željno iščekivala.

Zuhair Murad HC SS22
Profimedia 

A Zuhair Murad ovom je revijom još jednom potvrdio kako bez obzira na izazovne okolnosti on ne odustaje od modnih sanjarenja, jer smatra da je to danas važnije nego ikada prije.

Zuhair Murad HC SS22
Profimedia 

Prisjetimo se kako je i njegov modni studio (kao i onaj slavnog Elieja Saaba) stradao u mega eksploziji koja se u kolovozu 2020. dogodila u Bejrutu, glavnom gradu Libanona, u gradu u kojem slavni dizajner stvara modu kojoj se divi cijeli svijet. U toj je eksploziji Murad izgubio ne samo prostor za rad već i skice te izuzetno vrijedne tkanine, pa je svaka nova kolekcija koja dolazi iz njegovog studija i potvrda da on od mode i stvaralaštva ne odustaje, usprkos izazovima. 

Zuhair Murad
Profimedia Zuhair Murad

Predstavljena kolekcija visoke mode za proljeće/ljeto 2022. svojevrsna je potraga za skrivenim blagom, modeli sa piratskim šeširima, haljine s utkanim kartama starog svijeta, zviježđa, izazovne kombinacije svile, lamea, plisea, lanaca i raskošnih boja, sve je to dio modnog svijeta koji najavljuju vedriju i hrabriju budućnost. I naravno, i ova je revija začinjena poslasticom nad poslasticama, čarobnom vjenčanicom.

Zuhair Murad HC SS22
Profimedia 

Donosimo vam galeriju s odabranim modelima iz kolekcije, modelima koji suizuzetno inspirativni za buduće mladenke ali i uzvanice na vjenčanjima. Obratite pažnju na detalj pojaseva, puf rukava i plašteva, neodoljivo!

Profimedia Zuhair Murad Haute Couture 2022