Volite li vjenčanu modu, posebno onu koju stvaraju domaći dizajneri, zaustavite pogled na kolekciji koju potpisuje dizajnerica Marina Jerant iz modne kuće Lukabu. Kolekcija je najava čarobne mode za 2023., one u kojoj žive vjenčanice koje su više od haljina, koje su odraz iskrenih emocija, onih koje svaka mladenka priželjkuje za svoj dan iz snova.

Lukabu 2023
Maps of lights 

Lukabu 2023
Maps of lights 

Kolekcija Eden Love je posvećena suptilnoj senzualnosti žene i ženstvenošću kojom zrači zaljubljena žena, a čini je sedam modela koje naglašavaju upravo ono što inspirira i pokazuje mladenku u najsenzualnijem i najranjivijem momentu njezina života. Ta je emocia i razlog zašto se modeli razlikuju, zašto su bez naramenica, golih leđa, dugačkih rukava, pripijene, ili raskošnog volumena, dok ih sve krase pročišćene linije, simbol vječne klasike s malim modernim minimalističkim zaokretom.

Lukabu 2023
Maps of lights 

Lukabu 2023
Maps of lights 

"Ova kolekcija savršeno usuglašava svevremenost i vječnu zanesenost zaljubljenosti. Iz tog razloga vjenčanice jesu sofisticirane i imaju eleganciju koja će biti prepoznatljiva i na fotografijama vjenčanja koje budete gledale za 20 godina. One su nastale vođene time da je ljubav vječna, jednako kao što su i krojevi koje sam stvarala vodeći se klasikom krojenom čipkom, voluminoznim elementima i detaljima" istaknula je dizajnerica otkrivajući kako je glavni motiv za ovu kolekciju upravo osjećaj zaljubljenosti koji i sama trenutno osjeća te je svoju kreativnu inspiraciju pronašla upravo dopuštajući tom osjećaju da je vodi kroz rad i stvaranje.

Lukabu 2023
Maps of lights 

Lukabu 2023
Maps of lights 

"Kroz iskrenu zaljubljenost, pronašla sam nove dijelove sebe - nježnost, privrženost, ranjivost i senzualnost, a te sam motive utkala u krojeve koji svaki za sebe pričaju jedan maleni fragment  iz iskrene ljubavne priče. Želim da svaka moja mladenka u vjenčanicu koju odabere iz ove kolekcije utka jednako lijepu ljubavnu priču i uspomenu svoje ljubavi, kao što sam i ja dok sam ih stvarala."

Lukabu 2023
Maps of lights 

Lukabu 2023
Maps of lights 

Vjenčanica je haljina koja simbolizira ljubav, pokazuje ženu u njezinom najkrhkijem, a ujedno i najljepšem izdanju, to je misao koja nosi novu kolekciju Eden Love i namijenjena je ženi koja je predana ljubavi.

Lukabu 2023
Maps of lights 

Lukabu 2023
Maps of lights 

Tekst / Izabela Pleša, Fotografije / Maps of light, Make up / Aura beauty centar, Frizura / K_o_s_a, Model / Martina Hederić, Cvijeće / Indigo design