Petu godinu zaredom, jedinstveno modno događanje pod okriljem magazina održat će se u subotu, 11. lipnja, od 10 do 20 sati u samom centru Zagreba - u Dežmanovoj ulici!

Elle Boutique 2022
Elle Boutique 2022 

Potpuno drugačije shopping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promo cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta. Elle Boutique okuplja dobro poznata domaća dizajnerska imena – Donassy, Sopar, Lokomotiva by Lana Puljić, Lei Lou by Alex Dojčinović, Ana Maria Ricov, Sheriff & Cherry, Link by Ogi Antunac, BiteMyStyle by Zoran Aragović, LP Design, House of Kiwi, MO Design by Morana Krklec i Mihaela Marković predstavit će cool ljetne komade, kao i brendovi My Choice Lidije Lešić, Citoyenne K., Skin Machine, Minami, Miart, Raw Bag, Jet Lag, Unaesthetik i Mustra. Na Elle Boutiqueu moći ćete pronaći i savršene modne dodatke renomiranih dizajnera nakita: Mammii Studio, The All, Amaranthine, Little Wonder, Natali Jewellery i My Mon Mon!

Elle Boutique 2022
Elle Boutique 2022 

Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Mastercard® i Maestro® karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

Elle Boutique 2022
Elle Boutique 2022 

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz ELLE-a.

Elle Boutique 2022
Elle Boutique 2022 

Generalni partner događanja Elle Boutique je Mastercard, dok su partneri PPD Croatia (Tanqueray), Jana, Peugeot i Barcaffè.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Elle Boutique 2022
Elle Boutique 2022 

Dođite na Elle Boutique 11. lipnja od 10 do 20 sati na chic destinaciju: u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba. Vidimo se!