Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VJENČANJE GODINE: Intimno splitsko vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše 

Autor Martina Rafaeli

Nekoliko riječi o vjenčanici, odijelu i pjesmi za prvi ples

 Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Za nama je i kako ga mnogi nazivaju hrvatsko vjenčanje godine. Petar Grašo i Hana Huljić, u subotu 19. veljače su se vjenčali u Splitu, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja.

Svaki detalj ovog intimnog vjenčanja privlači pažnju javnosti, brojni su komentari vezani uz vjenčanicu koju potpisuje splitski modni brend Arileo, a o dizajnu te stilu ove custom made vjenčanice, Marija i Jurica Pirić, modni dvojac brenda Arileo, za Story.hr i izjavio:
'Hanu poznajemo od njene 11 godine i šivali smo joj sve haljine za njene najbitnije dane u životu. Počevši od maturalne haljine pa nadalje. Uvijek nam je govorila da ćemo joj jednog dana upravo mi šivati vjenčanicu. Napravili smo dvije skice i ona se odlučila u pet minuta. Poznaje naš dizajn i voli to što radimo. Iskreno, jednostavniju mladenku od nje nismo imali.'

Jurica Pirić je nakon brojnih komentara o vjenčanici i dodao: ‘Oni su vrlo skromni ljudi koji nisu opterećeni sa svim tim. Vjenčanica je napravljena u jednom retro, vintage stilu. Mi smo to uspješno postigli, a to je nešto što Hana voli. Sklona je retro stvarima i na taj način smo razmišljali. Haljina je tipična za pedesete godine, a o ukusima se ne raspravlja. Mene kao dizajnera ne zanima što drugi misle, mene samo zanima Hana, a ona je prezadovoljna, kao i mi'.

 Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022. Izvor: Jadran Babić

Za pohvaliti je odabir mini tokice s trendi mini til velom koji je mladenka uskladila s valovitom frizurom. Hana je kasnije vjenčanicu zamijenila jednostavnom, elegentnom bijelom haljinicom dužine do iznad koljena, dužinom koja je trend u vjenčanoj modi. Modni odabir mladoženje je za svaku pohvalu. Petra Grašo je za vjenčanje odabrao tamnosivo odijelo s crnim reverima a ukupni je izgled zaokružio trendi klasičnim detaljem - crnom leptir mašnom.

 Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su sudbonosno 'da' u rodnom Splitu Izvor: Jadran Babić

Od poznatih detalja za istaknuti je kako su mladenci za prvi ples odabrali pjesmu slavnih Beatlesa 'Here, There and Everywhere', a navodno je pjesmna istog benda 'All You Need is Love' uveličala i samu ceremoniju vjenčanja u crkvi.

Najljepši ures mladenaca ipak je bio osmijeh koji nisu skidali s lica.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image