Ovan

Posao: Morat ćete se pozabaviti nekim zaostacima, papirologijom, obaviti stvari koje ste malo zapostavili, ali će krajnji rezultat biti više nego dobar.
Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči – nemojte to prenositi na partnerske odnose. Unesite više optimizma i pozitive u svoju svakodnevicu.
Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Na dobrom ste putu, samo nastavite ujednačenim ritmom prema zacrtanom cilju. Pripazite na moguće pogreške i nenamjerne propuste.
Ljubav: Unatoč vašoj želji i trudu da dan protekne u laganom ritmu na ljubavnom planu, možete očekivati ​​dosta prigovora s druge strane.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Usporite, pričekajte, provjerite sve informacije unaprijed, ne reagirajte na svaku sitnicu, iako bi vam puno toga danas moglo smetati u komunikaciji s kolegama.
Ljubav: Planirajte zajedničke događaje, iznenadite voljenu osobu izlaskom, zabavom ili kraćim izletom.
Zdravlje: Kronične bolesti.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Danas će većina Rakova imati povoljne uvjete za postizanje novog poslovnog dogovora na profesionalnom planu. Samo naprijed.
Ljubav: S ljubavne strane svi bitni parametri trebaju biti pod kontrolom. Opustite se i uživajte. 
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Lavovima ovo nije najbolji dan za tvrdoglavo inzistiranje na ispunjavanju prvenstveno planiranih profesionalnih obveza. Razmislite o kompromisima.
Ljubav: Ne dopustite da se distanca uvuče u vaš odnos, morate se više truditi jedno oko drugog.
Zdravlje: Moguća osjetljivost donjeg dijela leđa.

Djevica

Posao: Za većinu Djevica danas će sva energija vezana uz poslovne aktivnosti biti usmjerena na planiranje i izradu strategije za naredno razdoblje. Očekuje vas pozitivno poslovno okruženje.
Ljubav: I dalje je povoljan dan za flert, druženje, sklapanje novih poznanstava. Opustite se i nemojte ništa forsirati.
Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Iako vas čeka puno posla, nema razloga za brigu, uspjet ćete sve završiti na vrijeme i kako ste zamislili.
Ljubav: Ako su vam partnerski odnosi malo zategnuti, danas sigurno nije najbolji dan za bilo kakve radikalne korake.
Zdravlje: Moguće prehlade.

Škorpion

Posao: Potrebno vam je malo više strpljenja i takta, prvenstveno u sferi komunikacije i organizacije, kako biste sve doveli na razinu koja vama odgovara. Samo naprijed.
Ljubav: Pred vama je povoljan dan za veće angažmane, ali i za očekivanje ugodnijih iznenađenja od voljene osobe.
Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Strijelac

Posao: Danas imate puno toga u planu, za očekivati ​​je da ćete dosta toga i obaviti, no ne brinite previše ako vas sutra čekaju neke poslovne obveze. 
teZdravlje: Sasvim solidno.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Pred Jarčevima je još jedan vrlo praktičan i učinkovit radni dan. Samo nemojte previše zamjerati onima koji nisu na vašoj razini.
Ljubav: Tijekom dana na vašem ljubavnom horizontu mogla bi se pojaviti nova osoba, ili osoba koju poznajete od ranije ali sada u drugačijem svjetlu.
Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Postoje realne šanse da napravite pozitivan zaokret na polju karijere. Samo budite uporni, vrijeme je na tvojoj strani.
Ljubav: Moguća komunikacija, danas vas očekuje novo poznanstvo u poslovnom okruženju.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Trebali biste započeti one priče i aktivnosti koje su do sada bile u nekom obliku stagnacije. Imate realne mogućnosti da ih u budućnosti uspješno realizirate.
Ljubav: Slobodne Ribe, pokrenuta je neka komunikacija, ali još ne znate kuda bi ona mogla otići. Nećete znati dok ne probate.
Zdravlje: Vrlo dobro.