Izgled Nataše Bekvalac oduvijek se komentirao, ali čak i kad je priznala da je nabacila koji kilogram, uvijek se smatrala velikom ljepoticom.

U posljednje dvije godine pjevačica je svoju liniju dovela do savršenstva - iako priznaje da genetika igra veliku ulogu u njezinom izgledu, otkrila je da je za njezin savršen izgled nakon 40. godine zaslužan discipliniran odnos prema hrani.

Nataša Bekvalac
Story 

'U mojim godinama nema govora o tome da mogu jesti što želim i kada želim ili da uopće ne vježbam. Prije 15 godina mogla sam reći da je to samo moja genetika, ali sada su se stvari promijenile. Svaki dan imam točan plan – znam koju hranu jesti, koliko vode piti i koliko se kretati. U svakom trenutku moram biti u top formi. Ako propustim 10 dana vježbanja, to jako primijetim', rekla je ranije za Kurir TV.

natasa bekvalac
Instagram 

Kad je s jelovnika izbacila peciva, krumpir, soju, grah, mahune, tjesteninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše i sokove, u mjesec dana smršavjela je 10 kilograma.

Voće je jela samo nedjeljom, a smjela je jesti sve vrste mesa, samo da nije pretjerano masno. Nataša se nije odrekla jaja i mliječnih proizvoda, ali je priznala da ne jede previše sira i feta sira.

Svježe povrće jela je u neograničenim količinama, a najdraži su joj kupus, zelena salata, luk, rajčica i cvjetača, brokula... Najviše jede orašaste plodove, a pije i dvije i pol litre vode dnevno, piše srpski Hello.