Fotografske arhive nas često vraćaju u prošlost, a ovaj put su nas odvele 11 godina unatrag, u 2013. To možda ne zvuči puno i daleko, ali je sasvim dovoljno da se nekim ljudima promijeni cijeli život.

U 11 godina život je puno promijenio za omiljenu hrvatsku voditeljicu Doris Pinčić čije su slike iz 2013. objavljene na Pixsellu, a mi smo se odlučili prisjetiti kako joj je život tad izgledao i što se sve promijenilo za ovo jedno desetljeće koje je prošlo.

Doris je snimljena prilikom dolaska na otok Krapanj gdje su ona i njen tadašnji zaručnik Boris Rogoznica došli sudjelovati u akciji čišćenja podmorja.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Doris, koja se tad prezivala (samo) Pinčić, imala je 24 godine, već je onda uživala veliku popularnost u hrvatskoj javnosti nakon što se proslavila naslovnom ulogom u seriji 'Larin izbor'.

S Borisom je tad u vezi bila već dvije godine, a zaruke su potvrdili u siječnju iste godine.

‘Istina je da smo se zaručili i to još prije nekoliko mjeseci, ali smo to podijelili samo s našim najbližim prijateljima i obitelji, kao što ćemo činiti i u budućnosti’, rekla je tad Doris koja ni u to vrijeme nije bila previše rječita u otkrivanju detalja iz svog privatnog života.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Samo nešto više od dva mjeseca nakon nastanka ovih fotografija, u rujnu 2013. Boris i Doris su se vjenčali u svom rodnom Zadru.

Ta je godina osim vjenčanja Doris donijela i napredak u karijeri pa se zaposlila kao voditeljica na Narodnom radiju, vjerojatno ni ne sluteći da će joj to biti prvi korak prema sadašnjoj karijeri, ili se možda baš tome nadala.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica
Filip Brala/ PIXSELL 

Svoje prvo dijete na svijet je donijela u veljači 2014. Sinčić Donat je četiri godine kasnije dobio sestricu Gitu, a Boris i Doris su naizgled živjeli idilu.

Mnoge je zato iznenadilo kad je omiljeni domaći par u lipnju 2020. potvrdio sve glasnija šuškanja o razvodu.

‘U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju’, poručili su tom prilikom u zajedničkoj objavi.

Njihov je razvod izazvao nezapamćen interes javnosti, budući da je Doris do tad postala prilično popularno televizijsko lice, a skupila je i popriličnu sljedbu na društvenim mrežama.

doris pinčić
RTL 

Otprilike u to vrijeme odlučila je privatni život strogo odvojiti od javnog pa se o njoj dugo ništa nije znalo, sve do ožujka 2022. kad se doznalo da ponovo ljubi i to 13 godina starijeg menadžera Daruvarčanina Davora Guberovića, koji također iza sebe ima jedan razvod.

Brzo se počelo nagađati da se Doris ponovo udaje, a ona je te glasine demantirala nastojeći svoju ljubav zaštititi od radoznalosti medija i javnosti.

Međutim, ništa se ne može dugo skrivati pa se vrlo brzo saznalo da su se Davor i Doris vjenčali u studenom 2022. godine, a uz njih su bili samo najbliži prijatelji i članovi obitelji.

Doris Pinčić i Davor Guberović na koncertu
Davor Curić i Ivana Planinić Curić 

Uslijedila su nagađanja o tome da je Doris trudna i da par čeka svoje prvo dijete, što je voditeljica također nastojala sakriti, ali je na kraju kapitulirala i vijest o trudnoći za medije potvrdila u veljači prošle godine.

Doris je privlačila pozornost zbog činjenice da je radila gotovo do kraja trudnoće pa su gledatelji emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ imali priliku promatrati kako joj pred kamerama raste trudnički trbuščić.

Doris Pinčić u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'
Facebook 

Voditeljičino treće dijete, djevojčica koju su nazvali Divna, na svijet je stigla u rujnu prošle godine, a o njoj se u javnosti zasad ne zna gotovo ništa jer je mama nastoji što bolje zaštititi od radoznalaca.

Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine