Nekadašnja novinarka i sportska voditeljica Lana Banely se nakon 10 godina krajem 2018. povukla iz medija i posvetila dizajnu interijera pa je se u javnosti može vidjeti iznimno rijetko.

Lana je u braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom s kojim ima dvoje djece, a iako ni jedno od njih nikad nije puno o privatnim stvarima pričalo u medijima, o njima se svojevremeno puno pisalo.

Lana Banely
Luka Stanzl/PIXSELL 

Ovih dana su iz fotografskih arhiva procurile fotografije s njihovog vjenčanja koje se održalo početkom srpnja 2013. godine u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu.

Lana tom prilikom nije nosila klasičnu vjenčanicu već slojevitu dugu haljinu narančaste boje koju je kombinirala s plavim cipelama, a Andy je nosio klasično crno odijelo i bijelu košulju. Uz njih su bili samo njihovi najbliži, a o detaljima proslave se nije puno znalo ni u to vrijeme.

Andy Bara
Luka Stanzl/PIXSELL 

Andy je prije ženidbe s Lanom već bio u braku i to s magistrom farmacije Anitom Ljubić. Njihov brak je trajao dvije godine, a razveli su se 2010.

Lana Banely.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL 

Iako se o Lani i Andyju svašta pisalo, njihova je ljubav izdržala test vremena te su i danas u sretnom braku, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Naomi i sina Adriana.

Inače, Lana je ranije otkrila čime ju je osvojio nogometni menadžer.

Andy Bara.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL 

'Andy se pri osvajanju pokazao čvrstim i odlučnim i ništa mu nije bilo teško kako bi me osvojio, a ja to volim. Sportaši smo, razumijemo taj način života', rekla je ova bivša taekwondoašica.