Cindy Crawford ima jasno definiranu dijetu, no povremeno se opusti i čim primijeti da se počela debljati, vraća se svom jelovniku i nastoji jesti što više juhe od povrća. 

Američka manekenka živuća je legenda u povijesti modelinga, među zvijezdama je koje krase rujanska izdanja američkog i britanskog izdanja magazina Vogue. Uz Lindu Evangelistu, Naomi Campbell i Christy Turlington, Cindy nas ovim fotografijama podsjeća zašto je službeno jedna od najljepših žena u povijesti pop kulture.

Supermodel, jedna od prvih žena koje su se tako zvale, proslavila je 58. rođendan, a posljedice dugogodišnjeg rada na njenom fizičkom izgledu vidljive su na njezinom licu i tijelu.

Kako se hrani Cindy Crawford
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Lice Cindy Crawford krase bore, koža joj nije zategnuta kao kad je imala 20 godina, a manekenka izgleda neobično i poput prave pedesetogodišnjakinje koja pazi na svoje zdravlje i izgled. Cindy Crawford ima jasno definiranu dijetu, no povremeno se opusti i čim primijeti da se počela debljati, vraća se svom jelovniku i nastoji jesti što više juhe od povrća.

Kako se Cindy Crawford hrani?

Jedna od najvećih tajni ljepote Cindy Crawford je njezin raznolik i uravnotežen jelovnik.

Svaka porcija sadrži 30 posto proteina, 40 posto ugljikohidrata i 30 posto masti, a manekenka jede pet do šest puta dnevno.
Kako je jednom prilikom objasnila, dopušta si da se povremeno opusti i jede što želi, a zatim ide na dijetu dva tjedna.

Cindy Crawford
Instagram 

U tom razdoblju nastoji jesti što više posebne juhe od kupusa koju ponekad konzumira i do pet puta dnevno, a koja joj pomaže da organizam opskrbi obiljem nutrijenata i hidrata te otkloni nagle napade gladi.

Recept za juhu od kupusa Cindy Crawford

Sastojci:

• 1 manja ili pola veće glavice kupusa

• 6 glavica luka

• 4 velike mrkve

• 1 pileća bujon kocka

• 400 grama rajčice

peršin po ukusu

začini po želji

Kupus.jpg
Shutterstock 

Priprema

1. Sve povrće sitno nasjeckajte i dodajte u vodu.
2. Uključiti na najjaču temperaturu dok ne prokuha.
3. Dodajte pileću kocku.
4. Neka se kuha oko sat vremena na srednjoj temperaturi, piše Glossy