Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Oslobodite svoj plamen

Doživite viziju slobode

Izvor: Press

Sinoć je neo-renesansna palača u samom srcu Zagreba, Muzej Mimara, odisala luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta. Moć, nezavisnost i sloboda oduvijek su bili upisani u DNK Yves Saint Laurenta, a sada je predstavljen i miris koji utjelovljuje iskonsku viziju branda, LIBRE.

Izvor: Press

Sam dizajner je rekao: " Svjestan sam da sam modu doveo u novo stoljeće i da sam ženama omogućio pristup jednom svijetu slobode, koji im je dotad bio nedostupan ". To je sloboda za izgraditi sebe, izražavati svoju osobnost, eksperimentirati i mijenjati se.

Izvor: Press

Novi, seksi cool cvjetni miris djelo je dvoje vrhunskih tvoraca parfema koji su pronašli savršenu verziju nakon 7 godina i preko 1500 varijacija. Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj. Dok se ona koncentrirala na muško-ženski akord, Carlos Benaim je donio raskoš i senzualnost parfemu uz pomoć akorda cvjetova naranče.

Izvor: Press

Sinoć je prostor Muzeja Mimare i Café Gymnasiuma bio ispunjen sa gotovo 300 uzvanika koji su među prvima imali prilike otkriti igru kontrasta muško-ženskog akorda i doživjeti viziju slobode koja je snažno i jedinstveno opredjeljenje koje YSL posjeduje. Libre. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas.

Izvor: Press

Novi miris za žene, Libre, dostupan je ekskluzivno u parfumerijama Mueller od ponedjeljka, 30.9. – 20.10.

Tagovi

YSL

Najčitanije

Najnovije

loader